Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

An Kesseler-van-der-Klauw

   


 

Bibliografie

Niet zomaar een dak : voorleesboek voor en over gezinnen : verhalen en gedichten Niet zomaar een dak : voorleesboek voor en over gezinnen : verhalen en gedichten (Ploegsma, cop. 2007)
Het grote opa- en omaboek : verhalen en gedichten voor grootouders en kleinkinderen Het grote opa- en omaboek : verhalen en gedichten voor grootouders en kleinkinderen (Ploegsma, 2007)
De feesten <exact>van</exact> het jaar : een verhalenboek over feesten en seizoenen / red. <exact>An</exact><exact>Kesseler</exact>-<exact>van</exact><exact>der</exact><exact>Klauw</exact> ; met ill. <exact>van</exact> Sylvia Weve ; verhalen en versjes van Burny Bos, Simon Carmiggelt, Rie Cramer ... [et al.] De feesten van het jaar : een verhalenboek over feesten en seizoenen (Gottmer, cop. 2001)
Sta eens even stil : een bundel verhalen om met drie oren naar te luisteren / samengest. <exact>An</exact><exact>Kesseler</exact>-<exact>van</exact><exact>der</exact><exact>Klauw</exact> Sta eens even stil : een bundel verhalen om met drie oren naar te luisteren (Gottmer, 1990)
Ontdek het zelf : verhalen en gedichten om te beluisteren ... te lezen ... en misschien soms te zien / samengest. en toegelicht door <exact>Kesseler</exact>-<exact>van</exact><exact>der</exact><exact>Klauw</exact>, <exact>An</exact> Ontdek het zelf : verhalen en gedichten om te beluisteren ... te lezen ... en misschien soms te zien (Gottmer, 1989)
Alles verandert : een bundel verhalen en gedichten voor 11-14 jarigen Alles verandert : een bundel verhalen en gedichten voor 11-14 jarigen (Gottmer, cop. 1988)

Meer op bibliotheek.be