Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

André Nuyens

   


 

Bibliografie

Eindelijk, eindelijk blauwe zee : over de spectaculaire reis van Le Maire en schouten rond Kaap Hoorn Eindelijk, eindelijk blauwe zee : over de spectaculaire reis van Le Maire en schouten rond Kaap Hoorn (Cichorei, 2015)
Platte Tijs : de Robin Hood van de Lage Landen Platte Tijs : de Robin Hood van de Lage Landen (Dyslexion, 2015)
Nooit meer terug : over de tragische ondergang van Schokland Nooit meer terug : over de tragische ondergang van Schokland (Cichorei, 2015)
Een brief in een polsstok : over het Spaanse beleg van de stad Alkmaar in 1573 Een brief in een polsstok : over het Spaanse beleg van de stad Alkmaar in 1573 (Free Musketeers, 2014)
De geheime smc in de brugklas De geheime smc in de brugklas (Free Musketeers, 2013)
De reus met de kleine neus De reus met de kleine neus (Literoza, 2013)
Bloedkoraal : de echte helden van de Batavia Bloedkoraal : de echte helden van de Batavia (Christofoor, 2012)
De gestrande Meermin, of De opstand op een slavenschip van de VOC De gestrande Meermin, of De opstand op een slavenschip van de VOC (Christofoor, cop. 2009)
Een tulpenliefde Een tulpenliefde (Zwijsen, 2009)
Retseem Snarf Retseem Snarf (Zwijsen, 2009)
Jonge helden! : zeven spannende verhalen uit de rijke geschiedenis van Hoorn Jonge helden! : zeven spannende verhalen uit de rijke geschiedenis van Hoorn (Christofoor, cop. 2007)
De dievegge en de gek, of De bijzondere liefdesgeschiedenis van dienstmeid Liefje Elberts en sjouwer Pieter Soetemondt rond 1700 De dievegge en de gek, of De bijzondere liefdesgeschiedenis van dienstmeid Liefje Elberts en sjouwer Pieter Soetemondt rond 1700 (Christofoor, cop. 2006)
Het geheim van de zandloper, of De mysterieuze verdwijning van Vrouwe Aisling Ryteler uit de gevangenis van Kilkenny rond 1300 Het geheim van de zandloper, of De mysterieuze verdwijning van Vrouwe Aisling Ryteler uit de gevangenis van Kilkenny rond 1300 (Christofoor, cop. 2004)
De meikoningin, of De veelbewogen geschiedenis van een weesmeisje uit Hoorn ten tijde van de Verenigde Oost-Indische Compagnie rond 1625 / <exact>André</exact><exact>Nuyens</exact> De meikoningin, of De veelbewogen geschiedenis van een weesmeisje uit Hoorn ten tijde van de Verenigde Oost-Indische Compagnie rond 1625 (Christofoor, cop. 2002)
Vlinder en Vlieg verliefd Vlinder en Vlieg verliefd (Christofoor, cop. 2000)
Het huis van geluk / <exact>Andre</exact><exact>Nuyens</exact> ; met ill. van Wim Schreuder Het huis van geluk (Christofoor, cop. 1999)
Vlinder en vlieg Vlinder en vlieg (Christofoor, cop. 1997)
Kaas met gaatjes / tekst <exact>Nuyens</exact>, <exact>Andre</exact> ; ill. Westerink, Gerda Kaas met gaatjes (Bakermat, 1992)
De geheime SMC / <exact>Nuyens</exact>, <exact>Andre</exact> ; ill. Bruijn, Ruud De geheime SMC (Westfriesland, cop. 1990)
De dag dat Jolanda haar naam veranderde / <exact>Nuyens</exact>, <exact>Andre</exact> ; ill. van Bruijn, Ruud De dag dat Jolanda haar naam veranderde (Westfriesland, 1989)

Meer op bibliotheek.be