Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Anne de Vries

   


 

Bibliografie

Ratje : een jongen van de straat Ratje : een jongen van de straat (Callenbach, cop. 2004)
Als heel de wereld een appeltaart was : rijmpjes en gedichten voor kleuters / gekozen door <exact>Anne</exact> de <exact>Vries</exact> ; geill. door Margriet Heymans Als heel de wereld een appeltaart was : rijmpjes en gedichten voor kleuters (Leopold, cop. 2003)
Jaap en Gerdientje / <exact>Anne</exact> de <exact>Vries</exact> ; met ill. van Tjeerd Bottema Jaap en Gerdientje (Callenbach, 2002)
Voor de kleine Poppedeine en de grote Bimbam : rijmpjes en versjes voor baby's en peuters / gekozen door <exact>Anne</exact> de <exact>Vries</exact> ; geill. door Margriet Heymans Voor de kleine Poppedeine en de grote Bimbam : rijmpjes en versjes voor baby's en peuters (Leopold, cop. 2002)
Lees je beter ! : verhalen en gedichten / <exact>Anne</exact> Vegter, Daan Remmerts de <exact>Vries</exact>, Edward van de Vendel ... [et al.] Lees je beter ! : verhalen en gedichten (Leopold, cop. 2001)
Kleutervertelboek voor de bijbelse geschiedenis / <exact>Anne</exact> De <exact>Vries</exact> ; tek. van Herm. F. Schafer Kleutervertelboek voor de bijbelse geschiedenis (Callenbach, cop. 2001)
Van Alphen tot Zonderland : de Nederlandse kinderpo√ęzie van alle tijden / verz. door <exact>Anne</exact> de <exact>Vries</exact> Van Alphen tot Zonderland : de Nederlandse kinderpo√ęzie van alle tijden (Querido, 2000)
<exact>Anne</exact> de <exact>Vries</exact> vertelt : 25 verhalen voor de kleintjes Anne de Vries vertelt : 25 verhalen voor de kleintjes (Callenbach, cop. 1994)
Scheepje onder Jezus' hoede / De <exact>Vries</exact>, <exact>Anne</exact> ; tek. van Bottema, Tjeerd Scheepje onder Jezus' hoede (Callenbach, 1994)
De ring van de profeet / De <exact>Vries</exact>, <exact>Anne</exact> en Fabricius, Jan De ring van de profeet (Callenbach, cop. 1981)
Panokko en zijn vrienden Panokko en zijn vrienden (Callenbach, cop. 1980)
Panokko en de wildernis Panokko en de wildernis (Callenbach, cop. 1980)
Panokko en de witte mensen Panokko en de witte mensen (Callenbach, cop. 1980)
Het boek van Jan Willem / De <exact>Vries</exact>, <exact>Anne</exact> ; ill. van Van Asselt, Tiny Het boek van Jan Willem (Callenbach, cop. 1980)
Het tweede grote kerstvertelboek / W.G. van de Hulst, <exact>Anne</exact> de <exact>Vries</exact>, M.A.M. Renes-Boldingh e.a.; ill. Ben Horsthuis Het tweede grote kerstvertelboek (Callenbach, 1980)
Ratje, een jongen van de straat / De <exact>Vries</exact>, <exact>Anne</exact> Ratje, een jongen van de straat (De Nederlandsche Boekhandel, 1979)
Hilde Hilde (Callenbach, cop. 1974)
Bartje zoekt het geluk Bartje zoekt het geluk (Callenbach, cop. 1973)
Bartje / De <exact>Vries</exact>, <exact>Anne</exact> ; met ill. van Kruis, J. Bartje (Callenbach, [jaar van uitgave onbekend])

Meer op bibliotheek.be