Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Anne Wyckmans

   


 

Bibliografie

De poot van Pip / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; tek. Frieda Van Raevels ; naar een idee van Marc de Bel De poot van Pip (Abimo, 2013)
Een koor in het bos / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; tek. Frieda Van Raevels ; naar een idee van Marc de Bel Een koor in het bos (Abimo, 2011)
Vlinders voor Spek Vlinders voor Spek (Abimo, 2009)
Een roos voor de pijl / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; tek. Frieda Van Raevels ; naar een idee van Marc de Bel Een roos voor de pijl (Abimo, 2008)
Opa en de haan / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; met ill. van Evelien Vanhamel Opa en de haan (Clavis, 2005)
Appelmoes met kaarsjes / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; met ill. van Evelien Vanhamel Appelmoes met kaarsjes (Clavis, 2004)
Een jas voor zus en Kim / tekst <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Een jas voor zus en Kim (Clavis, 2003)
Een koe voor zus / tekst <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Een koe voor zus (Clavis, 2003)
Zus en Kim op reis / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Zus en Kim op reis (Clavis, 2003)
Een naam voor zus / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Een naam voor zus (Clavis, 2003)
Zus gaat naar school / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Zus gaat naar school (Clavis, cop. 2003)
Ketting voor een vlakvark Ketting voor een vlakvark (Clavis, 2002)
Een kus voor zus / tekst <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Een kus voor zus (Clavis, 2002)
Papa is nooit moe ! / tekst <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. <exact>Anne</exact>-Mie De Leener Papa is nooit moe ! (Clavis, 2001)
Infuus voor een sneeuwman Infuus voor een sneeuwman (Clavis, 1999)

Meer op bibliotheek.be