Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Anne Wyckmans

   


 

Bibliografie

De poot van Pip / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; tek. Frieda Van Raevels ; naar een idee van Marc de Bel De poot van Pip (Abimo, 2013)
Een koor in het bos / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; tek. Frieda Van Raevels ; naar een idee van Marc de Bel Een koor in het bos (Abimo, 2011)
Vlinders voor Spek Vlinders voor Spek (Abimo, 2009)
Een roos voor de pijl / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; tek. Frieda Van Raevels ; naar een idee van Marc de Bel Een roos voor de pijl (Abimo, 2008)
Een dans voor Bram en vier andere verhalen Een dans voor Bram en vier andere verhalen (Van In, 2008)
Opa en de haan / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; met ill. van Evelien Vanhamel Opa en de haan (Clavis, 2005)
Appelmoes met kaarsjes / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; met ill. van Evelien Vanhamel Appelmoes met kaarsjes (Clavis, 2004)
Een jas voor zus en Kim / tekst <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Een jas voor zus en Kim (Clavis, 2003)
Een koe voor zus / tekst <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Een koe voor zus (Clavis, 2003)
Zus en Kim op reis / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Zus en Kim op reis (Clavis, 2003)
Een naam voor zus / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Een naam voor zus (Clavis, 2003)
Zus gaat naar school / <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Zus gaat naar school (Clavis, cop. 2003)
Ketting voor een vlakvark Ketting voor een vlakvark (Clavis, 2002)
Een kus voor zus / tekst <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. Marijke ten Cate Een kus voor zus (Clavis, 2002)
Papa is nooit moe ! / tekst <exact>Anne</exact><exact>Wyckmans</exact> ; ill. <exact>Anne</exact>-Mie De Leener Papa is nooit moe ! (Clavis, 2001)
Infuus voor een sneeuwman Infuus voor een sneeuwman (Clavis, 1999)

Meer op bibliotheek.be