Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Annelies Tock

   


 

Bekroningen

2007: Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) voor Jonas en de dolfijn
1991: Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) voor Nachtschaduw
1986: Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) voor Windenkind
1984: Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) voor Thomas en de fluitenspeler

Bibliografie

Jonas en de dolfijn / <exact>Annelies</exact><exact>Tock</exact> ; met ill. van Sanne te Loo Jonas en de dolfijn (Clavis, 2005)
Een huis voor Martijn Bloemenstijn / <exact>Annelies</exact><exact>Tock</exact> ; met ill. van Jan Lieffering Een huis voor Martijn Bloemenstijn (Clavis, 2004)
De bieb van Biebelgem / <exact>Annelies</exact> Toch : ill. Kirsten de Keyser De bieb van Biebelgem (Averbode, 2002)
Varen naar de overkant / <exact>Annelies</exact><exact>Tock</exact> ; ill. Nynke Talsma Varen naar de overkant (Lannoo, 2001)
Wachten op Elise / <exact>Tock</exact>, <exact>Annelies</exact> Wachten op Elise (Altiora, 2000)
Bloem In De Wind / <exact>Annelies</exact><exact>Tock</exact> ; met ill. van Anne Westerduin Bloem In De Wind (Clavis, 2000)
Tomas en de fluitspeler / <exact>Tock</exact>, <exact>Annelies</exact> ; met tek. van Charles, J.F. Tomas en de fluitspeler (Averbode, 1997)
Het eiland van Tobias / <exact>Tock</exact>, <exact>Annelies</exact> ; met tek. van Timmers, Leo Het eiland van Tobias (Averbode, 1997)
Met opa op de slee / <exact>Tock</exact>, <exact>Annelies</exact> ; met tek. van Baeten, Lieve Met opa op de slee (Altiora, 1995)
Dapper zijn, hoe doe je dat ? / <exact>Tock</exact>, <exact>Annelies</exact> ; ill. Westerduin, Anne Dapper zijn, hoe doe je dat ? (Altiora, 1993)
Nachtschaduw / <exact>Tock</exact>, <exact>Annelies</exact> ; met tek. van Fossey, Koen Nachtschaduw (Altiora, 1990)
De reis van Wannes / <exact>Tock</exact>, <exact>Annelies</exact> ; ill. van Fossey, Koen De reis van Wannes (Altiora, 1988)
Windenkind : het zigeunermeisje en de viool Windenkind : het zigeunermeisje en de viool (Altiora, 1985)
Help, mijn leeuw gaat er vandoor / <exact>Tock</exact>, <exact>Annelies</exact> ; ill. De Becker, Paul Help, mijn leeuw gaat er vandoor (Altiora, 1983)
Thomas en de fluitspeler / <exact>Tock</exact>, <exact>Annelies</exact> ; ill. van Charles J.F. Thomas en de fluitspeler (Altiora, 1983)
De zomer van de oude spoorwagon / <exact>Annelies</exact><exact>Tock</exact> ; ill. van Anne van Sweevelt De zomer van de oude spoorwagon (Altiora, 1982)
Wachten op regen : een woestijnavontuur / <exact>Tock</exact>, <exact>Annelies</exact> ; met tek. van Van Sweevelt, Anne Wachten op regen : een woestijnavontuur (Altiora, 1981)

Meer op bibliotheek.be