Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Annie Makkink

   


 

Bekroningen

1999: Gouden Griffel voor Helden op sokken

Bibliografie

Helden op sokken Helden op sokken (Querido, 2008)
De kist met het hangslot / <exact>Annie</exact><exact>Makkink</exact> ; met tek. van Harmen van Straaten De kist met het hangslot (Querido, 2003)
Tabo, de witte olifant / <exact>Annie</exact> Keuper-<exact>Makkink</exact> ; ill. Annemarie Van Haeringen Tabo, de witte olifant (Interval, cop. 1998)
De kat in de boom De kat in de boom (Interval, cop. 1998)
Het meisje met de rode pet / <exact>Annie</exact> Keuper-<exact>Makkink</exact> ; ill. Gertie Jaquet Het meisje met de rode pet (Interval, cop. 1998)
Hoog in de lucht / <exact>Annie</exact> Keuper-<exact>Makkink</exact> ; ill. Angela de Vrede Hoog in de lucht (Interval, cop. 1998)
Ik en mijn baas / geschreven door <exact>Annie</exact> Keuper-<exact>Makkink</exact> ; met ill. van Annelies Vossen Ik en mijn baas (Interval, cop. 1998)
De stok op stap De stok op stap (Interval, cop. 1998)
De wigwam De wigwam (Interval, 1996)
De man in de kraan De man in de kraan (Interval, 1996)
Het huis met de haan / Keuper-<exact>Makkink</exact>, <exact>Annie</exact> ; ill. Bouw, Hendrik Het huis met de haan (Interval, 1996)
De beer wil omhoog De beer wil omhoog (Interval, 1996)
De das van Bas / Keuper-<exact>Makkink</exact>, <exact>Annie</exact> ; ill. Kroese, Yvonne De das van Bas (Interval, 1996)
Kan de haan naar de maan ? / Keuper-<exact>Makkink</exact>, <exact>Annie</exact> ; ill. Bouw, Hendrik Kan de haan naar de maan ? (Interval, 1996)
Het feest van Jip Het feest van Jip (Dijkstra, 1991)
Het geheim van de zee / Keuper-<exact>Makkink</exact>, <exact>Annie</exact> ; ill. Bouw, Hendrik Het geheim van de zee (Dijkstra, 1991)
Wie wil er pannekoek? / Keuper-<exact>Makkink</exact>, <exact>Annie</exact> ; ill : Mutsaars, Anjo Wie wil er pannekoek? (Dijkstra, 1991)
Hier is Kim / Keuper-<exact>Makkink</exact>, <exact>Annie</exact> ; ill. Schubert, Dieter Hier is Kim (Dijkstra, 1991)
Hokus pokus baksteensoep! Hokus pokus baksteensoep! (Dijkstra, 1991)
Daar komt de prins ! / Keuper-<exact>Makkink</exact>, <exact>Annie</exact> ; ill. Jaquet, Gertie Daar komt de prins ! (Dijkstra, 1991)

Meer op bibliotheek.be

Annie Makkink op Boekenzoeker