Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Antoine de Saint-Exupéry

   


 

Bibliografie

Het echte sprookje van De kleine prins / Gebasseerd op het verhaal van <exact>Antoine</exact> De <exact>Saint</exact>-<exact>Exupéry</exact>; ill. Manuela Adreani; aanpassing v.d. tekst Valeria Manferto de Fabianis; bewerking en vert. Catalina Steenkoop Het echte sprookje van De kleine prins (Bakermat, 2015)
De kleine prins / met tekeningen van de schrijver De kleine prins Le petit prince (Donker, 2013)
Planeet van de muziek Planeet van de muziek La planète de la musique (Van Holkema & Warendorf, cop. 2011)
Planeet van de tijd Planeet van de tijd La planète du temps (Van Holkema & Warendorf, cop. 2011)
Planeet van de vuurvogel Planeet van de vuurvogel La planète de l'oiseau de feu (Van Holkema & Warendorf, cop. 2011)
Planeet van de wind Planeet van de wind La planète des éoliens (Van Holkema & Warendorf, cop. 2011)
Planeet van de tijd Planeet van de tijd La planète du temps (Van Holkema & Warendorf, 2011)
Ik leer tellen met De Kleine Prins / naar het verhaal van en met ill. van <exact>Antoine</exact> de <exact>Saint</exact>-<exact>Exupéry</exact> Ik leer tellen met De Kleine Prins (Donker, cop. 2000)
De kleine prins en zijn vrienden / naar het verhaal van en met ill. van <exact>Antoine</exact> de <exact>Saint</exact>-<exact>Exupéry</exact> De kleine prins en zijn vrienden (Donker, cop. 2000)
Je suis Le Petit Prince / naar het verhaal van en met ill. van <exact>Antoine</exact> de <exact>Saint</exact>-<exact>Exupéry</exact> Je suis Le Petit Prince Ik ben De Kleine Prins (Donker, cop. 2000)
Een dag met de kleine prins / naar het verhaal van en met ill. van <exact>Antoine</exact> de <exact>Saint</exact>-<exact>Exupéry</exact> Een dag met de kleine prins (Donker, cop. 2000)
Vol de nuit Vol de nuit (Gallimard, 1990)
De kleine prins : jeugdtoneel / Noel Yperman ; naar Le petit prince van <exact>Antoine</exact> de St.-<exact>Exupéry</exact> De kleine prins : jeugdtoneel Le petit prince (Toneelfonds Janssens, s.d.)

Meer op bibliotheek.be

Antoine de Saint-Exupéry op Boekenzoeker