Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Antoine de Saint-Exupéry

   


 

Bibliografie

Het echte sprookje van De kleine prins / Gebasseerd op het verhaal van <exact>Antoine</exact> De <exact>Saint</exact>-<exact>Exupéry</exact>; ill. Manuela Adreani; aanpassing v.d. tekst Valeria Manferto de Fabianis; bewerking en vert. Catalina Steenkoop Het echte sprookje van De kleine prins (Bakermat, 2015)
Il piccolo principe Il piccolo principe Le petit prince (Tascabili Bompiani, 2013)
Planeet van de muziek Planeet van de muziek La planète de la musique (Van Holkema & Warendorf, cop. 2011)
Planeet van de tijd Planeet van de tijd La planète du temps (Van Holkema & Warendorf, cop. 2011)
Planeet van de vuurvogel Planeet van de vuurvogel La planète de l'oiseau de feu (Van Holkema & Warendorf, cop. 2011)
Planeet van de wind Planeet van de wind La planète des éoliens (Van Holkema & Warendorf, cop. 2011)
Planeet van de tijd Planeet van de tijd La planète du temps (Van Holkema & Warendorf, 2011)
Ik leer tellen met De Kleine Prins / naar het verhaal van en met ill. van <exact>Antoine</exact> de <exact>Saint</exact>-<exact>Exupéry</exact> Ik leer tellen met De Kleine Prins (Donker, cop. 2000)
Je suis Le Petit Prince / naar het verhaal van en met ill. van <exact>Antoine</exact> de <exact>Saint</exact>-<exact>Exupéry</exact> Je suis Le Petit Prince Ik ben De Kleine Prins (Donker, cop. 2000)
De kleine prins en zijn vrienden / naar het verhaal van en met ill. van <exact>Antoine</exact> de <exact>Saint</exact>-<exact>Exupéry</exact> De kleine prins en zijn vrienden (Donker, cop. 2000)
Een dag met de kleine prins / naar het verhaal van en met ill. van <exact>Antoine</exact> de <exact>Saint</exact>-<exact>Exupéry</exact> Een dag met de kleine prins (Donker, cop. 2000)
Vol de nuit Vol de nuit (Gallimard, 1990)
De kleine prins : jeugdtoneel / Noel Yperman ; naar Le petit prince van <exact>Antoine</exact> de St.-<exact>Exupéry</exact> De kleine prins : jeugdtoneel Le petit prince (Toneelfonds Janssens, s.d.)

Meer op bibliotheek.be