Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Bertus Aafjes

   


 

Bibliografie

Pet en Petra en het geheim van de bouwkunst / <exact>Aafjes</exact>, <exact>Bertus</exact> ; met tek. van Koldewijn, Renee Pet en Petra en het geheim van de bouwkunst (Meulenhoff Jeugd, cop. 1989)
Een kind, een kind is zoveel meer : een bundel poëzie van en over kinderen / <exact>Aafjes</exact>, <exact>Bertus</exact> ... [et al.] Een kind, een kind is zoveel meer : een bundel poëzie van en over kinderen (Bosch en Keuning, cop. 1987)
Het hemd van een gelukkig mens : sprookjes uit een verre wereld Het hemd van een gelukkig mens : sprookjes uit een verre wereld (Meulenhoff Informatief, cop. 1987)
Meer over dieren / <exact>Aafjes</exact>, <exact>Bertus</exact> en Bakker, Rob en De Boer, Herman Pieter ... [et al.] ; ill. van Andrea, Pat en Geelen, Harrie en Hessels, Cecile ... [et al. ] Meer over dieren (Villa, 1983)
Rijmpjes en versjes uit de vrolijke doos / <exact>Aafjes</exact>, <exact>Bertus</exact> ; ill. van Van Westering, Francien Rijmpjes en versjes uit de vrolijke doos (Meulenhoff, cop. 1980)
Kito vindt Poelika terug / <exact>Bertus</exact><exact>Aafjes</exact> Kito vindt Poelika terug (Standaard, 1975)
Kito en Poelika / <exact>Aafjes</exact>, <exact>Bertus</exact> ; ill. <exact>Aafjes</exact>, Dominique Kito en Poelika (Helmond, 1969)
Kleine Isar, de vierde koning / <exact>Bertus</exact><exact>Aafjes</exact> ; ill. van Jacques Le Scarff Kleine Isar, de vierde koning (De Brouwer, 1966)

Meer op bibliotheek.be