Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Carli Biessels

   


 

Bekroningen

2010: Woutertje Pieterse Prijs voor Juwelen van strasĀ 
2007: Vlag en Wimpel (Griffeljury) voor Irah en de dieren
2001: Vlag en Wimpel (Griffeljury) voor FeestredeĀ 

Bibliografie

Ik moet je iets belangrijks vertellen Ik moet je iets belangrijks vertellen (Tobi Vroegh, 2016)
Lucas en de woorden : een verhaal over leren lezen Lucas en de woorden : een verhaal over leren lezen (Lannoo, 2011)
Juwelen van stras Juwelen van stras (Lannoo, 2009)
Geknipt Geknipt (Lannoo, 2008)
Irah en de dieren Irah en de dieren (Lannoo, 2007)
De meeste dingen gebeurden onverwachts De meeste dingen gebeurden onverwachts (Lannoo, cop. 2005)
Op doortocht / <exact>Carli</exact><exact>Biessels</exact> ; met tek. van Marije Tolman Op doortocht (Van Goor, cop. 2004)
Doortje wil naar de zee kijken / <exact>Carli</exact><exact>Biessels</exact> ; ill. Patsy Backx Doortje wil naar de zee kijken (Zirkoon, cop. 2003)
In het bos / Sanne de Bakker, Willem Bek, <exact>Carli</exact><exact>Biessels</exact> ... [et al.] In het bos (Van Goor, cop. 2003)
Tussen Mees en Mol / <exact>Carli</exact><exact>Biessels</exact> ; met tek. van Marije Tolman Tussen Mees en Mol (Van Goor, cop. 2002)
De zee, de zee / verhalen van <exact>Carli</exact><exact>Biessels</exact>, Arno Bohlmeijer, Syl van Duyn ... [et al.] ; met tek. van Joeri van den Anker, Ida van Berkum, Kees de Boer ... [et al.] De zee, de zee (Van Goor, cop. 2002)
De buurman van de Magere Heinen / <exact>Carli</exact><exact>Biessels</exact> ; met ill. van Elsbeth Fontein De buurman van de Magere Heinen (Zirkoon, cop. 2000)
De feestrede / <exact>Carli</exact><exact>Biessels</exact> ; met tek. van Harmen van Straaten De feestrede (Leopold, cop. 2000)
Anton en het kamelenkleed / <exact>Carli</exact><exact>Biessels</exact> ; met tek. van Suzan Boshouwers Anton en het kamelenkleed (Bakermat, 1999)
Sinterklaas' verhalen : over mijterrekjes, voetbalschoenen en de rode staf / Jan van Gelder en <exact>Carli</exact><exact>Biessels</exact> ; tek. van Alex de Wolf Sinterklaas' verhalen : over mijterrekjes, voetbalschoenen en de rode staf (Zirkoon /Bakermat, 1999)
Twee druppels water Twee druppels water (Leopold, cop. 1998)

Meer op bibliotheek.be

Carli Biessels op Boekenzoeker