Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Chris Bos

   


 

Bibliografie

Het geheim van het woeste water Het geheim van het woeste water (Leopold, 2013)
Sproet laat niet los Sproet laat niet los (Leopold, 2012)
Het geheim van de magische muis Het geheim van de magische muis (Leopold, 2011)
Korte lontjes Korte lontjes (Querido, 2011)
Het meisje van De Nachtwacht Het meisje van De Nachtwacht (Leopold, 2007)
Een broeierige avond Een broeierige avond (Leopold, cop. 2006)
Het geheim van de struikrovers / <exact>Chris</exact><exact>Bos</exact> ; met tek. van Saskia Halfmouw Het geheim van de struikrovers (Leopold, 2004)
Het geheim van het donkere <exact>bos</exact> / Rindert Kromhout, <exact>Chris</exact><exact>Bos</exact>, Martine Letterie ... [et al.] ; met ill. van Saskia Halfmouw Het geheim van het donkere bos (Leopold, cop. 2003)
Kinderen de baas ! : verhalen uit Het Land van Ooit / met verhalen en gedichten van <exact>Chris</exact><exact>Bos</exact>, Christel van Bourgondie, Hans Kuyper ... [et al.] ; ill. van Rick de Haas ... [et al.] Kinderen de baas ! : verhalen uit Het Land van Ooit (Leopold, cop. 2003)
Het geheim van het kasteel / <exact>Chris</exact><exact>Bos</exact> ; met tek. van Saskia Halfmouw Het geheim van het kasteel (Leopold, cop. 2003)
Buiten spelen : voorleesverhalen / Arja van de Berg, Burny <exact>Bos</exact>, <exact>Chris</exact><exact>Bos</exact> ... [et al.] Buiten spelen : voorleesverhalen (Leopold, 2003)
Het piratennest van Jochem / <exact>Chris</exact><exact>Bos</exact> ; met tek. van Annet Schaap Het piratennest van Jochem (Leopold, cop. 2002)
Het landje van Tiff / <exact>Chris</exact><exact>Bos</exact> ; met tek. van Annet Schaap Het landje van Tiff (Leopold, cop. 2002)
Het oog, een liefde Het oog, een liefde (Leopold, cop. 2002)
Aan tafel met Leopold / Ienne Biemans, Burny <exact>Bos</exact>, <exact>Chris</exact><exact>Bos</exact> ... [et al.] Aan tafel met Leopold (Leopold, 2002)
Een hut en een hol / <exact>Chris</exact><exact>Bos</exact> ; met tek. van Annet Schaap Een hut en een hol (Leopold, cop. 2001)
Kleine leugens Kleine leugens (Leopold, cop. 2000)
Eigen schuld Eigen schuld (De Bezige Bij, 1997)

Meer op bibliotheek.be

Chris Bos op Boekenzoeker