Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Christa Carbo

   


 

Bibliografie

Heeft een trein een stuur? : 50 vragen van kinderen over treinen Heeft een trein een stuur? : 50 vragen van kinderen over treinen (Gottmer, cop. 2012)
Krijgt de politie ook wel eens een bon? : en andere vragen van kinderen aan de politie Krijgt de politie ook wel eens een bon? : en andere vragen van kinderen aan de politie (Nieuw Amsterdam, cop. 2009)
Het poppenhuis Het poppenhuis The doll's house (Rijksmuseum, cop. 2008)
Het bomenboek Het bomenboek (Ploegsma, 2005)
Het muziekboek voor kinderen Het muziekboek voor kinderen (Ploegsma, cop. 2004)
Het bomenboek voor kinderen / geschreven door <exact>Christa</exact><exact>Carbo</exact> ; met tek. van Henk Kneepkens ... [et al.] Het bomenboek voor kinderen (Ploegsma, 2003)
De lucht in : het vliegveld binnenstebuiten / <exact>Christa</exact><exact>Carbo</exact> ; [ill.] Gertie Jaquet De lucht in : het vliegveld binnenstebuiten (Ploegsma, cop. 2003)
Ja, hallo ! : praten met je ouders / <exact>Christa</exact><exact>Carbo</exact> ; met tek. van Juliette de Wit Ja, hallo ! : praten met je ouders (Ploegsma, cop. 2003)
Bezoekuur : alles over het ziekenhuis / <exact>Christa</exact><exact>Carbo</exact> ; ill. Gertie Jaquet Bezoekuur : alles over het ziekenhuis (Ploegsma, cop. 2002)
Jouw goed recht Jouw goed recht (Ploegsma, cop. 1999)

Meer op bibliotheek.be

Christa Carbo op Boekenzoeker