Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

David Macaulay

   


 

Bekroningen

1990: Zilveren Griffel voor Over de werking van de kurketrekker en andere machines
1975: Zilveren Griffel voor De kathedraal

Bibliografie

Hoe werkt dat nou? : over de werking van de kurkentrekker en andere machines Hoe werkt dat nou? : over de werking van de kurkentrekker en andere machines The way things work (Spectrum, 2016)
De moskee De moskee Mosque (Ploegsma, 2004)
Het kasteel van Aberwyvern : over de bouw, de bewoners en de verdediging / <exact>David</exact><exact>Macaulay</exact> ; vert. en bew. door H. Janse Het kasteel van Aberwyvern : over de bouw, de bewoners en de verdediging Castle (Ploegsma, 2000)
Ondergronds : het verhaal van onzichtbare constructies / tekst en tek. van <exact>Macaulay</exact>, <exact>David</exact> Ondergronds : het verhaal van onzichtbare constructies Underground (Ploegsma, 1990)
De piramide : het verhaal van de bouw / tekst en tek. van <exact>Macaulay</exact>, <exact>David</exact> De piramide : het verhaal van de bouw Pyramid (Ploegsma, 1982)
De kathedraal : het verhaal van de bouw / tekst en tek. van <exact>Macaulay</exact>, <exact>David</exact> De kathedraal : het verhaal van de bouw Cathedral : the story of its construction (Ploegsma, 1981)
De wolkenkrabber : het verhaal van een ontleding / <exact>David</exact><exact>Macaulay</exact> De wolkenkrabber : het verhaal van een ontleding Unbuilding (Ploegsma, cop. 1981)
Het mysterieuze motel : het verhaal van de ontdekking Het mysterieuze motel : het verhaal van de ontdekking Motel of the mysteries (Ploegsma, 1980)
De kathedraal De kathedraal (Ploegsma, 1975)
De stad : het verhaal van de Romeinse stedebouw De stad : het verhaal van de Romeinse stedebouw City - A story of Roman planning and construction (Ploegsma, cop. 1975)

Meer op bibliotheek.be

David Macaulay op Boekenzoeker