Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

David Tazzyman

   


 

Bibliografie

Meneer gum in het beest van braaksel-binnen Meneer gum in het beest van braaksel-binnen (Hoogland en Van Klaveren, 2015)
Aagje papegaai en het zwevende hoofd Aagje papegaai en het zwevende hoofd (Hoogland en Van Klaveren, 2015)
Stinkbom en Ketchupkop en de ondergrondse pizzabende Stinkbom en Ketchupkop en de ondergrondse pizzabende Stinkbomb and Ketchup-face and the evilness of pizza (Veltman, cop. 2015)
Het dievencircus en de ongelooflijke ontmaskering Het dievencircus en de ongelooflijke ontmaskering Circus of thieves on the rampage (Veltman, cop. 2015)
Het dievencircus en de grote verdwijntruc Het dievencircus en de grote verdwijntruc Circus of thieves and the raffle of doom (Veltman, cop. 2014)
Stinkbom en Ketchupkop en de doortrapte dassen Stinkbom en Ketchupkop en de doortrapte dassen Stinkbomb and Ketchupface and the badness of badgers (Veltman, 2014)
Stinkbom en Ketchupkop op zoek naar het magische stekelvarken Stinkbom en Ketchupkop op zoek naar het magische stekelvarken Stinkbom and Ketchupface and the quest for the magic porcupine (Veltman, 2014)
Je bent een slecht mens, meneer Gum! Je bent een slecht mens, meneer Gum! You're a bad man, Mr Gum! (Hoogland en Van Klaveren, 2014)
Eleanor's eyebrows Eleanor's eyebrows (Simon and Schuster, 2013)
Wat eten we vandaag, meneer Gum? Wat eten we vandaag, meneer Gum? (Hoogland en Van Klaveren, 2013)
Agatha Parrot and the thirteenth chicken Agatha Parrot and the thirteenth chicken (Jelly Pie, 2013)
Meneer Gum en de superkrachtkristallen Meneer Gum en de superkrachtkristallen Mr Gum and the power crystals (Hoogland en Van Klaveren, cop. 2012)
Meneer Gum en de dansende beer Meneer Gum en de dansende beer Mr Gum and the dancing bear (Hoogland & Van Klaveren, cop. 2012)
Meneer Gum en de gnomen Meneer Gum en de gnomen Mr Gum and the goblins (Hoogland en Van Klaveren, cop. 2011)
Meneer Gum en de Peperkoeken Biljonair Meneer Gum en de Peperkoeken Biljonair Mr Gum and the Biscuit Billionaire (Hoogland en Van Klaveren, cop. 2010)
Mr Gum and the cherry tree Mr Gum and the cherry tree (Egmont, 2010)
What's for dinner, mr Gum? What's for dinner, mr Gum? (Egmont, 2009)

Meer op bibliotheek.be

David Tazzyman op Boekenzoeker