Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Dirk Musschoot

   


 

Bekroningen

1990: Boekenwelp voor De berggids vertelt

Bibliografie

Damiaan : de held van Molokai Damiaan : de held van Molokai (Lannoo, 2009)
Waaien de duinen nooit weg ? : vragen van kinderen over de zee / <exact>Dirk</exact><exact>Musschoot</exact> ; met ill. van Caroline Heens Waaien de duinen nooit weg ? : vragen van kinderen over de zee (Clavis, 2004)
Kunnen dokters ziek worden ? : vragen van en voor kinderen over het ziekenhuis / <exact>Dirk</exact><exact>Musschoot</exact> ; ill. Sabine Kraushaar Kunnen dokters ziek worden ? : vragen van en voor kinderen over het ziekenhuis (Mozaïek, 2003)
Is zoenen ook seks ? : vragen van en voor kinderen over seks / <exact>Dirk</exact><exact>Musschoot</exact> ; met ill. van Caroline Heens Is zoenen ook seks ? : vragen van en voor kinderen over seks (Biblion, 2003)
Hoeveel kost een olifant : vragen van en voor kinderen over de dierentuin Hoeveel kost een olifant : vragen van en voor kinderen over de dierentuin (Mozaïek, 2003)
Word je van tv-kijken groot ? : vragen van en voor kinderen over televisie Word je van tv-kijken groot ? : vragen van en voor kinderen over televisie (Mozaïek, 2001)
Wat doet de juf op zondag? : vragen van en voor kinderen over school Wat doet de juf op zondag? : vragen van en voor kinderen over school (Mozaïek, 1997)
De post De post (Artis-Historia, cop. 1996)
Lannoo's encyclopedie voor de jeugd / red. <exact>Musschoot</exact>, <exact>Dirk</exact> Lannoo's encyclopedie voor de jeugd The Dorling Kindersley children's illustrated encyclopedia (Lannoo, 1996)
Damiaan : een leven voor de melaatsen Damiaan : een leven voor de melaatsen (Het Volk, 1995)
Hoog tijd ! / <exact>Musschoot</exact>, <exact>Dirk</exact> ; ill. van Le Huu Hoa Hoog tijd ! (VBVB, 1995)
In beweging / onder red. van <exact>Musschoot</exact>, <exact>Dirk</exact> In beweging Young world, on the move (Lannoo, 1994)
Het lichaam / onder red. van <exact>Musschoot</exact>, <exact>Dirk</exact> Het lichaam Young world, my body (Lannoo, 1994)
Hoe wordt dat gemaakt ? / onder red. van <exact>Musschoot</exact>, <exact>Dirk</exact> Hoe wordt dat gemaakt ? Young world, how things are made (Lannoo, 1994)
Televisie binnenstebuiten / <exact>Musschoot</exact>, <exact>Dirk</exact> ; tek. Verplancke, Klaas Televisie binnenstebuiten (Houtekiet, 1993)
De krant De krant (Artis-Historia, 1991)
De berggids vertelt over het leven in het bergland De berggids vertelt over het leven in het bergland (Casterman, 1989)
Ik ben ziek / D. <exact>Musschoot</exact>, K. Seynaeve, K. Verleyen Ik ben ziek (Artis-Historia, 1989)
De kustvisser vertelt over het leven in zee en op het strand De kustvisser vertelt over het leven in zee en op het strand (Casterman, 1987)

Meer op bibliotheek.be