Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Els de Groen

   


 

Bibliografie

Dat swingt de pan uit / <exact>Els</exact> de <exact>Groen</exact> ; met tek. van Helen van Vliet Dat swingt de pan uit (Zwijsen, 2004)
Het grote maan roos vis voorleesboek voor kleuters / met verhalen van Annemarie Bon, Ibis, <exact>Els</exact> de <exact>Groen</exact> ... [et al.] ; met ill. van An Candaele Het grote maan roos vis voorleesboek voor kleuters (Zwijsen, 2004)
Witte raven, zwarte schapen Witte raven, zwarte schapen (De Fontein, 2003)
Mijn buren, mijn vijanden Mijn buren, mijn vijanden (De Fontein, cop. 2001)
Een lange, gekke reis / <exact>Els</exact> de <exact>Groen</exact> ; met tek. van Anneke Hohmann Een lange, gekke reis (Zwijsen, 2000)
Duizend jaar onderweg Duizend jaar onderweg (De Fontein, cop. 2000)
Rrruzie / <exact>Els</exact> de <exact>Groen</exact> ; tek. van Ingrid Godon Rrruzie (Zwijsen, 1999)
Het verhalenboek voor Sinterklaas / Imme Dros. Het verhalenboek voor Kerstmis / Wim Hofman Het verhalenboek voor Sinterklaas / Imme Dros. Het verhalenboek voor Kerstmis / Wim Hofman (Van Holkema & Warendorf, 1998)
Waar is Hamid ? / <exact>Els</exact> de <exact>Groen</exact> ; tek. van Helen van Vliet Waar is Hamid ? (Zwijsen, 1998)
Een huis vol schatten / <exact>Els</exact> de <exact>Groen</exact> ; tek. van Ingrid Godon Een huis vol schatten (Zwijsen, 1998)
Het verhalenboek voor Sinterklaas / Imme Dros. Het verhalenboek voor Kerstmis / Wim Hofman Het verhalenboek voor Sinterklaas / Imme Dros. Het verhalenboek voor Kerstmis / Wim Hofman (Van Holkema & Warendorf, cop. 1997)
De laatste 12 spoken en andere verhalen / Paul van Loon, <exact>Els</exact> de <exact>Groen</exact> en Annet van Battum De laatste 12 spoken en andere verhalen (Zwijsen, 1997)
Speurtocht naar Jessica / De <exact>Groen</exact>, <exact>Els</exact> ; tek. van Van Vliet, Helen Speurtocht naar Jessica (Zwijsen, 1997)
Voor het donker thuis / De <exact>Groen</exact>, <exact>Els</exact> ; tek. van Van Vliet, Helen Voor het donker thuis (Zwijsen, 1996)
Na Pinkpop / De <exact>Groen</exact>, <exact>Els</exact> ; met tek. van Van Halderen, Rene Na Pinkpop (Zwijsen, 1995)
Tuig Tuig (Elzenga, 1995)
Eigenwijs / De <exact>Groen</exact>, <exact>Els</exact> ; tek. van Hopman, Philip Eigenwijs (Zwijsen, 1995)
Een lange, gekke reis / De <exact>Groen</exact>, <exact>Els</exact> ; tek. Hohmann, Anneke Een lange, gekke reis (Zwijsen, 1993)
De dag van het laatste schaap De dag van het laatste schaap (Elzenga, 1993)
Ik wil een hond / De <exact>Groen</exact>, <exact>Els</exact> ; tek. van Van Look, Hugo Ik wil een hond (Zwijsen, 1993)

Meer op bibliotheek.be