Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Geertje Gort

   


 

Bekroningen

1983: Jenny Smelik-IBBY prijs voor Feliz

Bibliografie

Krijn en opa Krijn en opa (Zwijsen, 2011)
Een beer in bad Een beer in bad (Zwijsen, 2011)
Malika Malika (Leopold, 2009)
Het geheim van oma Sien Het geheim van oma Sien (Zwijsen, 2009)
Circus Harlekijn Circus Harlekijn (Zwijsen, 2008)
Het parfum van Mata Hari Het parfum van Mata Hari (Leopold, 2007)
Noor en Han zijn Sint en Piet / Maria van Eeden ; tek. van Camila Fialkowski. Wat doet haan in die boom ? /<exact>Geertje</exact><exact>Gort</exact> ; tek. van Paula Gerritsen Noor en Han zijn Sint en Piet / Maria van Eeden ; tek. van Camila Fialkowski. Wat doet haan in die boom ? /GeertjeGort ; tek. van Paula Gerritsen (Zwijsen, 2005)
Er zijn er drie jarig / <exact>Geertje</exact><exact>Gort</exact> ; tek. van Rick de Haas Er zijn er drie jarig (Zwijsen, 2005)
Superheks Boeba weet raad / <exact>Geertje</exact><exact>Gort</exact> ; tek. van Stefanie Kampman Superheks Boeba weet raad (Zwijsen, 2004)
Vrij als een vogel Vrij als een vogel (Leopold, cop. 2003)
Wat doet haan in die boom ? / <exact>Geertje</exact><exact>Gort</exact> ; tek. van Paula Gerritsen Wat doet haan in die boom ? (Zwijsen, 2003)
Heks Ibbel en de toverkat / <exact>Geertje</exact><exact>Gort</exact> ; tek. van Stefanie Kampman Heks Ibbel en de toverkat (Zwijsen, 2002)
Een zoen van Zwarte Piet / <exact>Geertje</exact><exact>Gort</exact> ; tek. van Stefanie Kampman Een zoen van Zwarte Piet (Zwijsen, 2002)
Een zusje uit een ver land / geschr. door <exact>Geertje</exact><exact>Gort</exact> ; geill. door Sandra Klaassen Een zusje uit een ver land (Kimio, cop. 2001)
Een klodder heksenspuug / <exact>Geertje</exact><exact>Gort</exact> ; ill. Hugo van Look Een klodder heksenspuug (Zwijsen, 2000)
Jan Jappie en de Veelvraat / <exact>Geertje</exact><exact>Gort</exact> ; ill. Ceseli Josephus Jitta Jan Jappie en de Veelvraat (Bakermat, 1999)
Alle kleuren van de regenboog / <exact>Geertje</exact><exact>Gort</exact> ; tek. van Rick de Haas Alle kleuren van de regenboog (Zwijsen, 1999)
Ik zal voor je zingen Ik zal voor je zingen (Leopold, cop. 1998)
De man met de flaphoed / <exact>Geertje</exact><exact>Gort</exact> ; tek. van Lieve Baeten De man met de flaphoed (Wolters-Noordhoff, 1998)
Een nieuwe opa en oma / <exact>Gort</exact>, <exact>Geertje</exact> ; tek. van Klaassen, Sandra Een nieuwe opa en oma (Zwijsen, 1997)

Meer op bibliotheek.be

Geertje Gort op Boekenzoeker