Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Gerard Tonen

   


 

Bibliografie

De jongen met de viool en andere verhalen De jongen met de viool en andere verhalen (Ronde Tafel, 2012)
Een station te ver Een station te ver (Prinsen, 2008)
Verhalen van een vieze familie / <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; met tek. van Georgien Overwater Verhalen van een vieze familie (Zwijsen, 2004)
Bloedbroeders en Koningen van het Verdreven Volk Bloedbroeders en Koningen van het Verdreven Volk (Leopold, cop. 2004)
Vakantie op een vlot / <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; tek. van Georgien Overwater Vakantie op een vlot (Zwijsen, 2004)
Vuur, vuur / <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; tek. van Georgien Overwater Vuur, vuur (Zwijsen, 2003)
Meester Frits is verliefd / <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; tek. van Georgien Overwater Meester Frits is verliefd (Zwijsen, 2003)
Mijn vader is een sukkel Mijn vader is een sukkel (Zwijsen, 2003)
De geheime indiaan / <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; tek. van Georgien Overwater De geheime indiaan (Zwijsen, cop. 2002)
Frommel moet blijven ! / <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; tek. van Georgien Overwater Frommel moet blijven ! (Zwijsen, 2002)
De rode paraplu De rode paraplu (Leopold, cop. 2002)
O, was ik maar een aap / tekst <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; ill. Jan Jutte O, was ik maar een aap (Zwijsen, 2001)
Er zit een oma in de boom / <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; tek. van Georgien Overwater Er zit een oma in de boom (Zwijsen, 2001)
Een bed op straat / <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; tek. van Georgien Overwater Een bed op straat (Zwijsen, 2001)
De grote reis van Joris Lap / <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; tek. van Georgien Overwater De grote reis van Joris Lap (Zwijsen, 2001)
De jongen die nooit meer uit zijn hol wilde komen De jongen die nooit meer uit zijn hol wilde komen (Leopold, cop. 2000)
Mijn opa, de vogelman Mijn opa, de vogelman (Zwijsen, 1999)
De hondenfabriek : een verhaal uit de Giraffestraat / <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; tek. van Georgien Overwater De hondenfabriek : een verhaal uit de Giraffestraat (Zwijsen, 1999)
Violet en de kinderen van de Giraffestraat : een boek tegen verhuizen / <exact>Gerard</exact><exact>Tonen</exact> ; tek. van Georgien Overwater Violet en de kinderen van de Giraffestraat : een boek tegen verhuizen (Zwijsen, 1998)
De tuin van Boudewijn / <exact>Tonen</exact>, <exact>Gerard</exact> ; ill. Van Pallandt, Nicolaas De tuin van Boudewijn (Sjaloom, cop. 1990)

Meer op bibliotheek.be