Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Guido Staes

   


 

Bekroningen

1974: Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Jeugdliteratuur voor De kinderen van de vrede

Bibliografie

De SS-jongen De SS-jongen (Standaard, 1995)
Plons en de stoomwals / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons en de stoomwals (BRT, 1988)
Plons en Holle Bolle Gijs / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons en Holle Bolle Gijs (BRT, 1988)
Plons en de telefoon / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons en de telefoon (BRT, 1988)
Plons en maffe Jan / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons en maffe Jan (BRT, 1988)
Plons en de waterrat / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons en de waterrat (BRT, 1988)
Plons en de familie Ajuin / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons en de familie Ajuin (BRT, 1988)
Razomin van de Honie-Ponies Razomin van de Honie-Ponies (Den Gulden Engel, 1987)
Cijfers Cijfers (BRT, 1987)
De kikker en de ballon / scenario <exact>Guido</exact><exact>Staes</exact> ; ill. Ray Goossens De kikker en de ballon (Zuidnederlandse Uitgeverij, 1986)
Plons, de gekke kikker : vertelboek / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons, de gekke kikker : vertelboek (Pers. en publ. BRT, 1986)
Dagboek van een clown / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; tek. Peeters, Julia Dagboek van een clown (Dienst Pers en Publikaties van de BRT, 1986)
Plons en de kegelbaan / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons en de kegelbaan (BRT Dienst Pers en Publikaties, 1986)
Plons en de boottocht / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons en de boottocht (BRT Dienst Pers en Publikaties, 1986)
Plons en Annabel / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons en Annabel (BRT Dienst Pers en Publikaties, 1986)
Plons en de vossen / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons en de vossen (Dienst Pers en Publikaties van de BRT, 1986)
Plons wordt wielrenner / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons wordt wielrenner (Dienst Pers en Publikaties van de BRT, 1986)
Plons en de stoomtrein / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Goossens, Ray Plons en de stoomtrein (BRT, 1986)
Bij de lieve dieren / <exact>Guido</exact><exact>Staes</exact> ; tek. Ray Goossens Bij de lieve dieren (Deltas, 1985)
Er was een keer : verhalen van <exact>Guido</exact><exact>Staes</exact> / <exact>Staes</exact>, <exact>Guido</exact> ; ill. van Peeters, Julia Er was een keer : verhalen van GuidoStaes (Dienst Pers en Publikaties van de BRT, 1983)

Meer op bibliotheek.be