Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Gunter Segers

   


 

Bibliografie

Blind! : de wonderlijke tocht van Jeroen Pietersen Blind! : de wonderlijke tocht van Jeroen Pietersen (Les Îles, 2017)
Gloob & Teo's verhalenboek Gloob & Teo's verhalenboek Gloob en Teo's verhalenboek (Les Îles, © 2017)
(H)eerlijke bananentaart / verhaal en tekst Djapo vzw ; illustraties <exact>Gunter</exact><exact>Segers</exact> (H)eerlijke bananentaart (Les Îles, © 2017)
Spetterpret / verhaal en tekst Djapo vzw ; illustraties <exact>Gunter</exact><exact>Segers</exact> Spetterpret (Les Îles, © 2017)
België België (Lannoo, 2016)
In de wolken / verhaal, illustraties <exact>Gunter</exact><exact>Segers</exact> ; tekst Djapo vzw In de wolken (Les Îles, 2016)
Bloem / verhaal, illustraties en vormgeving <exact>Gunter</exact><exact>Segers</exact> ; tekst Joost Van Den Branden Bloem (Les Îles, cop. 2016)
Op stap met Didier : ieder kind is boeiend en de moeite waard : Rozemarijn in beeld Op stap met Didier : ieder kind is boeiend en de moeite waard : Rozemarijn in beeld (Les Îles, 2015)
Heikje heks en haar vriendjes Heikje heks en haar vriendjes (Les Îles, 2015)
Het grote avontuur van Billy en Bonnie : een smakelijk verhaal rond voedselverspilling voor de 1ste graad Het grote avontuur van Billy en Bonnie : een smakelijk verhaal rond voedselverspilling voor de 1ste graad Het grote avontuur van Billy en Bonnie : een smakelijk verhaal rond voedselverspilling voor de 1ste graad (Les Îles, 2014)
Gloob & Teo en het zeemonster Gloob & Teo en het zeemonster Gloob en Teo en het zeemonster (Les Îles, 2014)
Feest in het bos Feest in het bos (Les Îles, 2014)
Het grote avontuur van Billy en Bonnie : een smakelijk verhaal rond voedselverspilling voor de 2de graad Het grote avontuur van Billy en Bonnie : een smakelijk verhaal rond voedselverspilling voor de 2de graad Het grote avontuur van Billy en Bonnie : een smakelijk verhaal rond voedselverspilling voor de 2de graad (Les Îles, 2014)
Het grote avontuur van Billy en Bonnie : een smakelijk verhaal rond voedselverspilling voor de 3de graad Het grote avontuur van Billy en Bonnie : een smakelijk verhaal rond voedselverspilling voor de 3de graad Het grote avontuur van Billy en Bonnie : een smakelijk verhaal rond voedselverspilling voor de 3de graad (Les Îles, 2014)
Een sneeuwman met een plan Een sneeuwman met een plan (Les Îles, 2013)
De scharlaken pompelmoes / scenario Wout Thielemans ; ill. <exact>Gunter</exact><exact>Segers</exact>, muziek Maarten Moesen en Joris Caluwaerts ; stemmen van Jelle Cleymans, Moora Vander Veken, Stany Crets, Ivan Pecnik ... [et al.] De scharlaken pompelmoes (Lannoo, 2013)
De groene ijsbeer / scen. Wout Thielemans ; ill. <exact>Gunter</exact><exact>Segers</exact> ; regie Joris Vermost ; muziek Maarten Moesen ; met de stemmen van Jelle Cleymans, Kalina Malehounova, Bert Verbeke ... [et al.] De groene ijsbeer (Lannoo, 2012)
Klein konijn en de rommelbeer / ill. Heidi D'hamers ; verhaal Heidi D'hamers & <exact>Gunter</exact><exact>Segers</exact> Klein konijn en de rommelbeer (Abimo, 2011)
Een pakje voor Tonk Een pakje voor Tonk (Averbode, 2011)
Klein Konijn en de wonderwortel / ill. Heidi D'hamers ; verhaal van <exact>Gunter</exact><exact>Segers</exact> Klein Konijn en de wonderwortel (Abimo, 2010)

Meer op bibliotheek.be