Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Hanneke Kools

   


 

Bibliografie

Waar ben je, Rozel A? Waar ben je, Rozel A? (Maretak, 2011)
Rustig aan stuiterbal Rustig aan stuiterbal (Kwintessens, 2010)
Stoer! Stoer! (Kwintessens, 2010)
Dat pik ik niet! Dat pik ik niet! (Maretak, cop. 2009)
Het vogelmeisje Het vogelmeisje (Maretak, 2009)
Maan en de Pixies Maan en de Pixies (Maretak, 2007)
Schoolreis met een staartje / Liesbeth van Binsbergen ; met ill. van <exact>Hanneke</exact><exact>Kools</exact> Schoolreis met een staartje (Columbus, cop. 2006)
Schuilvinken / Rebecca Noldus ; ill. <exact>Hanneke</exact><exact>Kools</exact> Schuilvinken (Maretak, 2006)
Duiven / geschreven door Ria van der Kraan ; getekend door <exact>Hanneke</exact><exact>Kools</exact> Duiven (Wolters-Noordhoff, 2005)
Een dief in de straat / Liesbeth van Binsbergen ; met ill. van <exact>Hanneke</exact><exact>Kools</exact> Een dief in de straat (Columbus, cop. 2005)
Geflitst / Liesbeth van Binsbergen ; met ill. van <exact>Hanneke</exact><exact>Kools</exact> Geflitst (Columbus, cop. 2005)
Toch gevonden ! / Marja Mulder ; omslag en ill. <exact>Hanneke</exact><exact>Kools</exact> Toch gevonden ! (Clavis, 2005)
Huizen van dieren / geschreven door Ditte Merle ; getekend door <exact>Hanneke</exact><exact>Kools</exact> Huizen van dieren (Wolters-Noordhoff, 2004)
Het raadsel van de tijdpoorten Het raadsel van de tijdpoorten (Maretak, © 2004)
Kieperten en de toverwolk Kieperten en de toverwolk (Maretak, cop. 2003)
Als de vos de passie preekt : de avonturen van Reinaard de vos / een hervertelling door Hans Petermeijer ; ill. <exact>Hanneke</exact><exact>Kools</exact> Als de vos de passie preekt : de avonturen van Reinaard de vos Reinaert (Elmar, cop. 2002)
De trollen van Sol / Mariette Aerts ; ill. <exact>Hanneke</exact><exact>Kools</exact> De trollen van Sol (De Vier Windstreken, cop. 2001)
Hé kijk, een olifant op een brommer / tekst Linda Rosengarten-Kruiswijk ; ill. <exact>Hanneke</exact><exact>Kools</exact> Hé kijk, een olifant op een brommer (Van Buuren, cop. 2000)

Meer op bibliotheek.be