Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Hans Petermeijer

   


 

Bibliografie

Raven in de lucht Raven in de lucht (Zwijsen, 2009)
De Vrienden van het Vrije Woud De Vrienden van het Vrije Woud (Zwijsen, 2008)
Vleugels voor Vera Vleugels voor Vera (Zwijsen, 2008)
De ruiter in het woud De ruiter in het woud (Delubas, 2008)
Big vermist Big vermist (Zwijsen, 2008)
Dansen op een koord / <exact>Hans</exact><exact>Petermeijer</exact> ; met tek. van Juliette de Wit Dansen op een koord (Zwijsen, 2007)
Vleugels boven de Regte Hei / <exact>Hans</exact><exact>Petermeijer</exact> ; ill. Joyce van Oorschot Vleugels boven de Regte Hei (Zwijsen, 2005)
Ruzie in het zwembad / <exact>Hans</exact><exact>Petermeijer</exact> ; met tek. van Helen van Vliet Ruzie in het zwembad (Zwijsen, 2005)
De zoon van grote Mark / <exact>Hans</exact><exact>Petermeijer</exact> ; tek. van Juliette de Wit De zoon van grote Mark (Zwijsen, 2004)
Complot in de kathedraal Complot in de kathedraal Toen in de tijd van steden en staten (Zwijsen, 2003)
Storm op de IJszee Storm op de IJszee (Zwijsen, 2002)
Als de vos de passie preekt : de avonturen van Reinaard de vos / een hervertelling door <exact>Hans</exact><exact>Petermeijer</exact> ; ill. Hanneke Kools Als de vos de passie preekt : de avonturen van Reinaard de vos Reinaert (Elmar, cop. 2002)
Potvis op het strand ! / <exact>Hans</exact><exact>Petermeijer</exact> ; tek. van Mark Janssen Potvis op het strand ! (Zwijsen, 2002)
Tijl Uilenspiegel Tijl Uilenspiegel (Zwijsen, 2001)
Gestrand op Riemersplaat : overleven op een onbewoond eiland / <exact>Hans</exact><exact>Petermeijer</exact> ; ill. Joyce van Oorschot Gestrand op Riemersplaat : overleven op een onbewoond eiland (Zwijsen, 2001)
Draken op internet / <exact>Hans</exact><exact>Petermeijer</exact> ; tek. van Mark Janssen Draken op internet (Zwijsen, 2001)
Sporen in de sneeuw / <exact>Hans</exact><exact>Petermeijer</exact> ; ill. Juliette de Wit Sporen in de sneeuw (Zwijsen, 2000)
Verhalen uit Duizend-en-één-nacht Verhalen uit Duizend-en-één-nacht (Zwijsen, 2000)
Het verloren zwaard / <exact>Hans</exact><exact>Petermeijer</exact> ; tek. van Mark Janssen Het verloren zwaard (Zwijsen, 2000)
Komt dat zien ]] / <exact>Hans</exact><exact>Petermeijer</exact> ; ill. Juliette de Wit Komt dat zien ]] (Zwijsen, 2000)

Meer op bibliotheek.be