Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Hans Werner

   


 

Bibliografie

Bolletjes uit Thailand Bolletjes uit Thailand (Leopold, cop. 1995)
Het vriendje van de admiraal Het vriendje van de admiraal (Van Reemst, cop. 1992)
Een ring in Thailand Een ring in Thailand (Leopold, cop. 1992)
Mattijs Mooimuziek / <exact>Werner</exact>, H. Mattijs Mooimuziek (Van Reemst, cop. 1989)
Columbia en de strijd tegen de slavernij Columbia en de strijd tegen de slavernij (Leopold, cop. 1987)
Sindbad, de zeeman / tekst <exact>Werner</exact>, <exact>Hans</exact> ; tek. Hollander, Carl Sindbad, de zeeman (Leopold, 1987)
Het spoor van de komeet / <exact>Hans</exact><exact>Werner</exact> Het spoor van de komeet (Baart, cop. 1985)
Paganini's dochter Paganini's dochter (Leopold, cop. 1984)
Verzetsjongen Verzetsjongen (Leopold, cop. 1983)
Mattijs Mooimuziek / <exact>Werner</exact>, <exact>Hans</exact> ; ill. van Hiemstra, Niek Mattijs Mooimuziek (Westfriesland, 1983)
Mobi en de Regendieren / <exact>Werner</exact>, <exact>Hans</exact> ; ill. van De Wolf, Alex Mobi en de Regendieren (Westfriesland, 1983)
Fossielen : getuigen uit de prehistorie / Reichardt, <exact>Hans</exact> ; ill. van Ihme, Anne-Lies en <exact>Werner</exact>, Gerd en Zieger, Reiner Fossielen : getuigen uit de prehistorie (Zuidnederlandse Uitgeverij, 1981)
De grote volksverhuizing / Reichardt, <exact>Hans</exact> ; ill. van Ihme, Anne-Lies en <exact>Werner</exact>, Gerd De grote volksverhuizing Die Volkerwanderung (Zuidnederlandse Uitgeverij, 1981)
Het hoe en waarom boek van beroemde artsen : over de geschiedenis van de geneeskunde van de oertijd tot nu / Reichardt, <exact>Hans</exact> ; ill. van Ihme, Anne-Lies en <exact>Werner</exact>, Gerd Het hoe en waarom boek van beroemde artsen : over de geschiedenis van de geneeskunde van de oertijd tot nu (Zuidnederlandse Uitgeverij, 1981)
De ijstijd : over mensen en dieren in de ijstijd / Reichardt, <exact>Hans</exact> ; ill. Todt, Gunther en <exact>Werner</exact>, Gerd De ijstijd : over mensen en dieren in de ijstijd Die Eiszeit (Zuidnederlandse Uitgeverij, 1980)
De Germanen / <exact>Hans</exact> Reichardt ; ill. van Anne-Lies Ihme en Gerd <exact>Werner</exact> ; bew. Rob Ridder De Germanen Die Germanen (Zuidnederlandse Uitgeverij, 1979)
Het hoe en waarom boek van de foto, film en televisie / Reichardt, <exact>Hans</exact> ; ill. van Ihme, A.L. en <exact>Werner</exact>, G. Het hoe en waarom boek van de foto, film en televisie Foto, Film, Fernsehen (Zuidnederlandse Uitgeverij, 1979)
Het hoe en waarom boek van de treinen / Reichardt, <exact>Hans</exact> ; ill. van Ihme, A.L. en <exact>Werner</exact>, G. Het hoe en waarom boek van de treinen Die Eisenbahn (Zuidnederlandse Uitgeverij, 1978)
Het hoe en waarom boek van de piramiden / Reichardt, <exact>Hans</exact> ; ill. van Jhme, Anne-Lies en <exact>Werner</exact>, Gerd Het hoe en waarom boek van de piramiden Pyramiden (Zuidnederlandse Uitgeverij, 1978)
Het hoe en waarom boek van de postzegels / Reichardt, <exact>Hans</exact> ; ill. van Ihme, Anne-Lies en <exact>Werner</exact>, Gerd Het hoe en waarom boek van de postzegels Briefmarken (Zuidnederlandse Uitgeverij, cop. 1977)

Meer op bibliotheek.be