Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Henny Fortuin

   


 

Bibliografie

De Blauwe Marie De Blauwe Marie (Maretak, [2014])
Maankind Maankind (Maretak, [2014])
De Stadse Kat / <exact>Henny</exact><exact>Fortuin</exact> ; ill. Helen van Vliet De Stadse Kat (Maretak, cop. 2004)
De dromenzaaier / <exact>Henny</exact><exact>Fortuin</exact> ; met tek. van Helen van Vliet De dromenzaaier (Ploegsma, cop. 2001)
De reis van de dwerg De reis van de dwerg (Ploegsma, cop. 1999)
De tijdcapsule / Leonie Kooiker, <exact>Henny</exact><exact>Fortuin</exact>, Cees Rutgers ... [et al.] ; met tek. van Mies van Hout De tijdcapsule (Ploegsma, cop. 1999)
Nachtgeluiden Nachtgeluiden (Ploegsma, cop. 1999)
Winterspinsels / Cramer-Schaap, D.A. ; Dubelaar, Thea ; <exact>Fortuin</exact>, <exact>Henny</exact> ... [et al.] ; met ill. van Van Vliet, Helen Winterspinsels (Ploegsma, cop. 1995)
Donkere Maan / <exact>Fortuin</exact>, <exact>Henny</exact> ; met tek. van Kneepkens, Henk Donkere Maan (Ploegsma, cop. 1995)
Een geur van mensenvlees : het verhaal van Klein Duimpje toen hij groter werd maar niet beter / <exact>Fortuin</exact>, <exact>Henny</exact> ; ill. Van Egeraat, Els Een geur van mensenvlees : het verhaal van Klein Duimpje toen hij groter werd maar niet beter (Ploegsma, cop. 1993)
De opdracht / <exact>Fortuin</exact>, <exact>Henny</exact> ; ill. Van Vliet, Helen De opdracht (Ploegsma, 1993)
Een geur van mensenvlees : het verhaal van Klein Duimpje toen hij groter werd maar niet beter Een geur van mensenvlees : het verhaal van Klein Duimpje toen hij groter werd maar niet beter (Ploegsma, cop. 1993)
Tommie is de tijd kwijt / <exact>Fortuin</exact>, <exact>Henny</exact> ; met tek. van Van Tilburg, Magda Tommie is de tijd kwijt (Ploegsma, cop. 1992)

Meer op bibliotheek.be

Henny Fortuin op Boekenzoeker