Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Hotze de Roos

   


 

Bibliografie

De Kameleon lost het op De Kameleon lost het op (Kluitman, cop. 2009?)
De Kameleon houdt stand De Kameleon houdt stand (Kluitman, [2009])
De Kameleon knapt het op ! De Kameleon knapt het op ! (Kluitman, [2009])
Zet 'm op, Kameleon! Zet 'm op, Kameleon! (Kluitman, cop. 2008)
Trouwe vrienden van de Kameleon Trouwe vrienden van de Kameleon (Kluitman, 2002?)
Vakantie met de Kameleon / door H. de <exact>Roos</exact> ; geill. door Gerard van Straaten Vakantie met de Kameleon (Kluitman, 2002?)
De kameleon schiet te hulp De kameleon schiet te hulp (Kluitman, 2002?)
Tip top, Kameleon ! / door H. de <exact>Roos</exact> ; geill. door Gerard van Straaten Tip top, Kameleon ! (Kluitman, 2002?)
De Kameleon blijft favoriet / door H. de <exact>Roos</exact> ; geill. door Gerard van Straaten De Kameleon blijft favoriet (Kluitman, 2002?)
Met de Kameleon voor de wind / door H. De <exact>Roos</exact> ; geill. door Gerard Van Straaten Met de Kameleon voor de wind (Kluitman, 2001?)
Speurders met de Kameleon / door H. De <exact>Roos</exact> ; geill. door Gerard Van Straaten Speurders met de Kameleon (Kluitman, 2001?)
Kameleon, ahoy ! / door H. De <exact>Roos</exact> ; geill. door Gerard Van Straaten Kameleon, ahoy ! (Kluitman, 2001?)
De Kameleon in 't zoeklicht / door H. De <exact>Roos</exact> ; geill. door Gerard Van Straaten De Kameleon in 't zoeklicht (Kluitman, 2001?)
De Kameleon in de branding / H. de <exact>Roos</exact> ; geill. door G. van Straaten De Kameleon in de branding (Kluitman, 2001?)
De Kameleon treft doel / H. De <exact>Roos</exact> ; geill. door G. van Straaten De Kameleon treft doel (Kluitman, 2000?)
De schippers van de Kameleon / H. de <exact>Roos</exact> ; ill. G. van Straaten De schippers van de Kameleon (Kluitman, 2000?)
De Kameleon vaart voorop ! / H. de <exact>Roos</exact> ; geill. door G. van Straaten De Kameleon vaart voorop ! (Kluitman, 1999?)
De Kameleon viert feest ! / H. de <exact>Roos</exact> ; geill. door G. van Straaten De Kameleon viert feest ! (Kluitman, 1999?)
De Kameleon slaat zijn slag / H. de <exact>Roos</exact> ; geill. door G. van Straaten De Kameleon slaat zijn slag (Kluitman, 1999?)
De Kameleon altijd paraat De Kameleon altijd paraat (Kluitman, 1999?)

Meer op bibliotheek.be

Nieuwsberichten

Hotze de Roosprijs