Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Jan Heerze

   


 

Bibliografie

Gevaarlijk geheim Gevaarlijk geheim (Leopold, 2017)
Nergens meer veilig Nergens meer veilig (Leopold, 2014)
Sporen in het moeras Sporen in het moeras (De Fontein, cop. 2004)
Het zwarte raadsel / <exact>Jan</exact><exact>Heerze</exact> ; ill. Mark Janssen Het zwarte raadsel (De Fontein, cop. 2004)
Jeroen kijkt met zijn oren / <exact>Heerze</exact>, <exact>Jan</exact> ; met tek. van Bruijn, Ruud Jeroen kijkt met zijn oren (Stenvert, 1996?)
Gevangen in de tijd / <exact>Heerze</exact>, <exact>Jan</exact> ; met tek. van Euverman, Wim Gevangen in de tijd (Stenvert, 1996?)
Schildknaap van heer Reinout / <exact>Heerze</exact>, <exact>Jan</exact> ; met tek. van Bosch, Eric Schildknaap van heer Reinout (Stenvert, 1996?)
Het geheim van de Heuvellaanschool / <exact>Heerze</exact>, <exact>Jan</exact> ; met tek. van Bosch, Erik Het geheim van de Heuvellaanschool (Stenvert, 1996)
Het meisje op de brug / <exact>Heerze</exact>, <exact>Jan</exact> ; met tek. van Kroon, Wil Het meisje op de brug (Stenvert, 1996?)
Vijf dagen oorlog : een verhaal uit de meidagen van 1940 Vijf dagen oorlog : een verhaal uit de meidagen van 1940 (Walva-Boek, cop. 1990)
Vertel mij wat : verhalen voor de brugklas en de tweede klas van het voortgezet onderwijs / samengest. door : <exact>Heerze</exact>, <exact>Jan</exact> ; met ill. van Van Walraven, Manuel Vertel mij wat : verhalen voor de brugklas en de tweede klas van het voortgezet onderwijs (Walva-Boek, cop. 1987)
Dichterbij : gedichten voor 12 + Dichterbij : gedichten voor 12 + (Walva-Boek, cop. 1986)
Ontvoering op de Westeinderplas / <exact>Heerze</exact>, <exact>Jan</exact> ; ill. van De Jonge, Reint Ontvoering op de Westeinderplas (Westfriesland, 1981)
Joep en Pom / <exact>Jan</exact><exact>Heerze</exact> Joep en Pom (Bosch en Keuning, [jaar van uitgave onbekend])
Februari '45 : een verhaal uit de hongerwinter / <exact>Heerze</exact>, <exact>Jan</exact> ; ill. van Herson Februari '45 : een verhaal uit de hongerwinter (Bosch en Keuning, [jaar van uitgave onbekend])

Meer op bibliotheek.be

Jan Heerze op Boekenzoeker