Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Joep Bertrams

   


 

Bekroningen

1989: Zilveren Penseel voor Johan Edelgans
1986: Zilveren Penseel voor Salamanders vangen

Bibliografie

Ik krijg tranen in mijn ogen als ik aan je denk : als je vader of moeder is doodgegaan Ik krijg tranen in mijn ogen als ik aan je denk : als je vader of moeder is doodgegaan (Scrivo Media, 2017)
Te veel hersens / Wiel Kusters ; tek. van <exact>Joep</exact><exact>Bertrams</exact> Te veel hersens (Zwijsen, 2001)
Toen bijna iedereen sliep / Henri van Daele ; ill. <exact>Joep</exact><exact>Bertrams</exact> Toen bijna iedereen sliep (Averbode, 2000)
Tijl Uilenspiegel / Henri van Daele ; naar het boek van Charles de Coster ; met ill. van <exact>Joep</exact><exact>Bertrams</exact> Tijl Uilenspiegel (Averbode, 2000)
Heibel Heibel (Querido, 1997)
Hierzo ! / Veronica Hazelhoff ; ill. <exact>Joep</exact><exact>Bertrams</exact> Hierzo ! (Sjaloom, 1995)
Een beroemde drummer / Kusters, Wiel ; ill. <exact>Bertrams</exact>, <exact>Joep</exact> Een beroemde drummer (Querido, 1994)
Bedmobiel / Van Daele, Henri ; met tek. van <exact>Bertrams</exact>, <exact>Joep</exact> Bedmobiel (Altiora, 1994)
Tijl Uilenspiegel / naar het boek van De Coster, Charles ; bew. Van Daele, Henri ; met ill. van <exact>Bertrams</exact>, <exact>Joep</exact> Tijl Uilenspiegel (Altiora, 1993)
Kom maar dichter : 200 gedichten voor kinderen / samengest. door Van Coillie, Jan ; met ill. van <exact>Bertrams</exact>, <exact>Joep</exact> Kom maar dichter : 200 gedichten voor kinderen (Altiora, 1993)
Nou moe ! / Hazelhoff, Veronica ; ill. <exact>Bertrams</exact>, <exact>Joep</exact> Nou moe ! (Sjaloom, 1992)
Auww ! / Hazelhoff, Veronica ; ill. <exact>Bertrams</exact>, <exact>Joep</exact> Auww ! (Sjaloom, 1992)
Wat drink je ? O, pies ! / Van Lieshout, Ted ; met tek. van <exact>Bertrams</exact>, <exact>Joep</exact> Wat drink je ? O, pies ! (Van Goor, cop. 1992)
De reis van Sinterklaas / Figee, Henk ; tek. <exact>Bertrams</exact>, <exact>Joep</exact> De reis van Sinterklaas (Van Goor, 1991)
Ko en Co in ijs / De Kam, Flip ; Magnus, Jan ; met tek. van <exact>Bertrams</exact>, <exact>Joep</exact> Ko en Co in ijs (Contact, 1990)
Een bende in de bovenbouw Een bende in de bovenbouw (Van Holkema & Warendorf, 1989)
Johan Edelgans Johan Edelgans (Querido, 1988)
Hallo Sarah..., met Salah / Morgenstern, Susie ; ill. <exact>Bertrams</exact>, <exact>Joep</exact> Hallo Sarah..., met Salah Les deux moitiés de l'amitié (Sjaloom, cop. 1988)
Het veterdiploma / Kusters, Wiel ; met tek. van <exact>Bertrams</exact>, <exact>Joep</exact> Het veterdiploma (Querido, 1987)
Die van hiernaast en van de overkant : over Engelse drop, straf en beesten in Europa Die van hiernaast en van de overkant : over Engelse drop, straf en beesten in Europa (Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek, 1987)

Meer op bibliotheek.be