Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Johan Diepstraten

   


 

Bibliografie

De verborgen steeg De verborgen steeg (Leopold, 2004)
Zwendelaars ? Zwendelaars ? (Elzenga, 1999)
Joppa en de pestkop / <exact>Johan</exact><exact>Diepstraten</exact> ; tek. van Rene van Halderen Joppa en de pestkop (Elzenga, 1999)
Dood door schuld ? Dood door schuld ? (Elzenga, 1998)
Geef hem een knal ! / <exact>Johan</exact><exact>Diepstraten</exact> ; tek. van Marja Meijer Geef hem een knal ! (Zwijsen, 1998)
Doelwit Saïda / <exact>Diepstraten</exact>, <exact>Johan</exact> ; Bossink, Roel ; tek. van Juchtmans, Danny Doelwit Saïda (Zwijsen, 1997)
Het geheim van de kroonprins : het waargebeurde verhaal van Kaspar Hauser Het geheim van de kroonprins : het waargebeurde verhaal van Kaspar Hauser (Ellessy, 1997)
De drugskoerier / <exact>Diepstraten</exact><exact>Johan</exact> ; Bossink, Roel ; met tek. van Juchtmans, Danny De drugskoerier (Zwijsen, 1995)
In de grot van de beestmensen / <exact>Diepstraten</exact>, <exact>Johan</exact> en Van Dongen, Willem ; tek. van Ter Horst, Frank In de grot van de beestmensen (Zwijsen, 1995)
Eén vinger per dag / <exact>Diepstraten</exact>, <exact>Johan</exact> ; Bossink, Roel ; met tek. van Juchtmans, Danny Eén vinger per dag (Zwijsen, 1994)
Het verraad van de Vloeiweide Het verraad van de Vloeiweide (Leopold, cop. 1991)
De ondergang van de Batavia De ondergang van de Batavia (Leopold, cop. 1990)
De samenzwering De samenzwering (Leopold, cop. 1989)
De branden van de duivelsbrug / <exact>Diepstraten</exact>, <exact>Johan</exact> ; [ill. van Geurdes, Ed] De branden van de duivelsbrug (BZZTôH, 1987)
De verborgen steeg / <exact>Diepstraten</exact>, <exact>Johan</exact> en Kuyper, Sjoerd ; ill. van Dooreman, Gert De verborgen steeg (Bakker, 1986)

Meer op bibliotheek.be