Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Joris Denoo

   


 

Bibliografie

Een blauwe plek : getekend : Jasdora Een blauwe plek : getekend : Jasdora (De Eenhoorn, 2005)
Herman, detective op puntschoenen / <exact>Joris</exact><exact>Denoo</exact> ; met tek. van Paul van Lancker Herman, detective op puntschoenen (De Eenhoorn, 2003)
Ik ben bang dat jij niet zult zien wat ik denk te zien : fragmentenbundel voor het vierde en vijfde leerjaar / groep 6 en 7 / Frank Eerhart, <exact>Joris</exact><exact>Denoo</exact>, Rita Verschuur ... [et al] ; samenstelling Hedwige Buys ... [et al.] Ik ben bang dat jij niet zult zien wat ik denk te zien : fragmentenbundel voor het vierde en vijfde leerjaar / groep 6 en 7 (Stichting Lezen, 2002)
Wat je zegt, ben je zelf Wat je zegt, ben je zelf (De Eenhoorn, 2001)
Het kind van de rekening : een kerstverhaal / <exact>Denoo</exact>, <exact>Joris</exact> ; ill. Van Lancker, Paul Het kind van de rekening : een kerstverhaal Het kind van de rekening : een kerstverhaal (De Eenhoorn, 1998)
Het kind van de rekening : een kerstverhaal Het kind van de rekening : een kerstverhaal (De Eenhoorn, 1998)
Een bal in een baan om je hoofd Een bal in een baan om je hoofd (De Eenhoorn, 1997)
Vallen en opstaan Vallen en opstaan (Lannoo, 1995)
Het mysterie van Merlijn Het mysterie van Merlijn (Lannoo, 1993)
Eén paar kinderen, graag / <exact>Denoo</exact>, <exact>Joris</exact> ; met tek. van Bernaert, Machteld Eén paar kinderen, graag (Lannoo, 1992)
Ludovik de Vogelschrik / <exact>Denoo</exact>, <exact>Joris</exact> ; ill. van Butzen, Linde Ludovik de Vogelschrik (Standaard, 1991)
Het geheim van de zeven zolders : de avonturen van de zolderling / <exact>Denoo</exact>, <exact>Joris</exact> ; ill. Boumans, Karel Het geheim van de zeven zolders : de avonturen van de zolderling (Den Gulden Engel, 1987)
De bende van de beeldenaar / <exact>Denoo</exact>, <exact>joris</exact> ; ill. Bruneel, Etienne De bende van de beeldenaar (Infodok, 1986)
Jeetjes ! : altijd met z'n tweetjes ! / aut. <exact>Joris</exact><exact>Denoo</exact> ; met tek. van Ingrid van Kogelenberg Jeetjes ! : altijd met z'n tweetjes ! (Tmuzertje, 1981)

Meer op bibliotheek.be