Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Jurgen Walschot

   


 

Bibliografie

Van 12 tot 1 Van 12 tot 1 (Davidsfonds, 2012)
Het pak van de kerstman Het pak van de kerstman (De Eenhoorn, 2011)
Tobias en de Meetjesmobiel Tobias en de Meetjesmobiel (De Eenhoorn, 2010)
Een boekje tuin : ontdek de tuin in de vier seizoenen Een boekje tuin : ontdek de tuin in de vier seizoenen (De Eenhoorn, 2010)
Van A tot Zet Van A tot Zet (Davidsfonds/Infodok, 2010)
Het grote Sinterklaasboek Het grote Sinterklaasboek (De Eenhoorn, 2009)
Heersers in harnas : het ├ęchte verhaal van de ridders Heersers in harnas : het ├ęchte verhaal van de ridders (Davidsfonds/Infodok, 2008)
Dino's in de hoofdrol Dino's in de hoofdrol (Davidsfonds/Infodok, cop. 2007)
Het verhaal van O / Wally de Doncker ; met ill. van <exact>Jurgen</exact><exact>Walschot</exact> Het verhaal van O (Davidsfonds/Infodok, 2007)
Het dagelijks leven bij ons in de twaalfde eeuw : over ridders en zo / Karel Maartense ; met ill. van <exact>Jurgen</exact><exact>Walschot</exact> Het dagelijks leven bij ons in de twaalfde eeuw : over ridders en zo (Clavis, 2005)
Het dagelijks leven bij ons in de dertiende eeuw : over liefde en zo / Ludo Jongen ; met ill. van <exact>Jurgen</exact><exact>Walschot</exact> Het dagelijks leven bij ons in de dertiende eeuw : over liefde en zo (Clavis, 2005)
De vis in de boom / Guy Didelez, Joke de Vloed ; ill. <exact>Jurgen</exact><exact>Walschot</exact> De vis in de boom (Afijn, 2004)
Alsjelieft ! / tekst Geert De Kockere ; tek. <exact>Jurgen</exact><exact>Walschot</exact> Alsjelieft ! (De Eenhoorn, 2003)

Meer op bibliotheek.be

Jurgen Walschot op Boekenzoeker