Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Jutta Richter

   


 

Bibliografie

De witte kat, of Hoe ik de eeuwigheid verloor / <exact>Jutta</exact><exact>Richter</exact> ; met ill. van Rotraut Susanne Berner De witte kat, of Hoe ik de eeuwigheid verloor Die Katze, oder Wie ich die Ewigkeit verloren habe (Lannoo, 2007)
De zomer van de snoek De zomer van de snoek Hechtsommer (Lannoo, 2005)
Annabella Twinkeloog / <exact>Jutta</exact><exact>Richter</exact> ; ill. Ulrike Moltgen Annabella Twinkeloog Annabella Klimperauge : geschichten aus dem Kinderzimmer (Lannoo, 2003)
De dag dat ik spinnen leerde temmen De dag dat ik spinnen leerde temmen Der Tag, als ich lernte die Spinnen zu zahmen (Lannoo, 2002)
De hond met het gele hart, of Het verhaal van het tegendeel De hond met het gele hart, of Het verhaal van het tegendeel Der Hund mit dem gelben Herzen, oder Die Geschichte vom Gegenteil (Leopold, cop. 2000)
De geraniumgevangenis De geraniumgevangenis Das Geraniengefangnis (Leopold, cop. 1989)
Prins Nieman die een andere naam heeft dan zijn vader / <exact>Richter</exact>, <exact>Jutta</exact> ; ill. van Van Haeringen, Annemarie Prins Nieman die een andere naam heeft dan zijn vader Prinz Neumann oder andere Kinder heissen wie ihr Vater (Leopold, cop. 1987)
De poppenmoeders : wat doe ik hier eigenlijk ? De poppenmoeders : wat doe ik hier eigenlijk ? Die Puppenmutter (Leopold, cop. 1982)
Ik ga toch weer naar huis : dagboek van een uitwisselingsscholier Ik ga toch weer naar huis : dagboek van een uitwisselingsscholier Popcorn und Sternenbanner : Tagebuch einer Austauschschulerin (Leopold, cop. 1976)

Meer op bibliotheek.be

Jutta Richter op Boekenzoeker