Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Kees de Kiefte

   


 

Bibliografie

De kinderkaravaan : echte verhalen / An Rutgers van der Loeff ; met tek. van <exact>Kees</exact> De <exact>Kiefte</exact> De kinderkaravaan : echte verhalen (Ploegsma, 2002)
De liefste opa van het land / Takens, Anne ; met tek. van De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> De liefste opa van het land (Van Holkema & Warendorf, cop. 1997)
Tot over honderd nachtjes slapen / Takens, Anne ; met tek. van De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> Tot over honderd nachtjes slapen (Van Holkema & Warendorf, cop. 1997)
Het schorriemorrie van De Pruk / Letterie, Martine ; met tek. van De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> Het schorriemorrie van De Pruk (Ploegsma, cop. 1996)
Tot over honderd nachtjes slapen / Takens, Anne ; met tek. van De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> Tot over honderd nachtjes slapen (Van Holkema & Warendorf, cop. 1996)
Chuck and Danielle / Peter Dickinson ; ill. <exact>Kees</exact> de <exact>Kiefte</exact> Chuck and Danielle (Bantam Doubleday Dell, 1996)
Een bal van goud / Kooiker, Leonie ; ill. De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> Een bal van goud (Ploegsma, cop. 1995)
De zingende torens / Van der Heiden, Marian ; met tek. van De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> De zingende torens (Ploegsma, cop. 1994)
Verscholen in de Mergelgroeve / Dorrestein, Miek ; met tek. van de <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> Verscholen in de Mergelgroeve (Ploegsma, 1994)
De eilanders / Townsend, John Rowe ; met tek. van De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> De eilanders The islanders (Ploegsma, cop. 1993)
De gekooide hertog / Dorrestein, Miek ; met tek. van De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> De gekooide hertog (Van Holkema & Warendorf, cop. 1992)
De koe die van het leven hield / Pelgrom, Els ; met tek. van De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> De koe die van het leven hield (Querido, 1992)
Donderslag / Hathorn, Libby ; met tek. van De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> Donderslag Thunderwith (Ploegsma, 1992)
Het laatste vliegend tapijt / Elders, Fons ; ill. De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> Het laatste vliegend tapijt (BZZTôH, 1989)
Praat jij met beesten / Ben Kuipers ; ill. <exact>Kees</exact> de <exact>Kiefte</exact> Praat jij met beesten (Sjaloom, cop. 1987)
Een boom met een hoed / Anke De Vries ; tek. van <exact>Kees</exact> de <exact>Kiefte</exact> Een boom met een hoed (Zwijsen, 1982)
Geen snoep voor Rob / Frank Herzen ; tek. van <exact>Kees</exact> de <exact>Kiefte</exact> Geen snoep voor Rob (Zwijsen, 1982)
Moet je kijken : zo is de natuur / IJsseling, M.A. ; tek. van de <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> Moet je kijken : zo is de natuur (KIM, 1982)
Jeugd-vogelgids / Loohuis, Jaap ; ill. van De <exact>Kiefte</exact>, <exact>Kees</exact> Jeugd-vogelgids (Ploegsma, 1978)

Meer op bibliotheek.be