Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Leonie Kooiker

   


 

Bekroningen

1980: Vlag en Wimpel (Griffeljury) voor Het Oerlanderboek

Bibliografie

Het malle ding van bobbistiek Het malle ding van bobbistiek (Ploegsma, 2010)
Kippenvriend Kippenvriend (Zwijsen-Infoboek, 2007)
De grote boze wolf De grote boze wolf (Zwijsen, 2007)
Opgesloten in school / <exact>Leonie</exact><exact>Kooiker</exact> ; tek. van Annemie Heymans Opgesloten in school (Zwijsen, 2004)
De jungle van S. van Es / <exact>Leonie</exact><exact>Kooiker</exact> ; ill. Marja Meijer De jungle van S. van Es (Zwijsen, cop. 2002)
Lieve Marsman / <exact>Leonie</exact><exact>Kooiker</exact> ; ill. Marja Meier Lieve Marsman (Zwijsen, 2001)
De kraak / <exact>Leonie</exact><exact>Kooiker</exact> ; met tek. van Marja Meijer De kraak (Ploegsma, cop. 2000)
Ga niet te ver, je valt er af / <exact>Leonie</exact><exact>Kooiker</exact> ; ill. Yolanda Eveleens Ga niet te ver, je valt er af (Zwijsen, 2000)
In de schuur van opa / <exact>Leonie</exact><exact>Kooiker</exact> ; tek. van Harmen van Straaten In de schuur van opa (Zwijsen, 2000)
De leedwezens / <exact>Leonie</exact><exact>Kooiker</exact> ; met tek. van Marja Meijer De leedwezens (Ploegsma, cop. 1999)
De tijdcapsule / <exact>Leonie</exact><exact>Kooiker</exact>, Henny Fortuin, Cees Rutgers ... [et al.] ; met tek. van Mies van Hout De tijdcapsule (Ploegsma, cop. 1999)
Bonzo past op het huis / <exact>Leonie</exact><exact>Kooiker</exact> ; tek. van Gertie Jaquet Bonzo past op het huis (Zwijsen, 1998)
Zet je heksenhoed op en vlieg ! / <exact>Leonie</exact><exact>Kooiker</exact> ; tek. van Annemie Heymans Zet je heksenhoed op en vlieg ! (Zwijsen, 1998)
Het huis op zolder / <exact>Kooiker</exact>, <exact>Leonie</exact> ; tek. van Bruijn, Ruud Het huis op zolder (Zwijsen, 1997)
De trollenval / <exact>Kooiker</exact>, <exact>Leonie</exact> ; met ill. van Fienieg, Annette De trollenval (Ploegsma, cop. 1997)
Het spookt op school / <exact>Kooiker</exact>, <exact>Leonie</exact> ; tek. van Bruijn, Ruud Het spookt op school (Zwijsen, 1997)
Het neveneffect / <exact>Kooiker</exact>, <exact>Leonie</exact> ; met tek. van Bruijn, Ruud Het neveneffect (Ploegsma, cop. 1997)
De steen van de pentapoden / <exact>Kooiker</exact>, <exact>Leonie</exact> ; met tek. van Bruijn, Ruud De steen van de pentapoden (Ploegsma, cop. 1997)
De reusachtige wereld van Klein Duimpje / Dubelaar, Thea ; Van der Heiden, Marian ; <exact>Kooiker</exact>, <exact>Leonie</exact> ... [et al.] ; met tek. van Van Egeraat, Els De reusachtige wereld van Klein Duimpje (Ploegsma, 1997)
De heksensteen / <exact>Kooiker</exact>, <exact>Leonie</exact> ; met tek. van Bruijn, Ruud De heksensteen (Ploegsma, 1996)

Meer op bibliotheek.be

Leonie Kooiker op Boekenzoeker