Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Loek Koopmans

   


 

Bibliografie

Het wensvisje / tekst en illustraties <exact>Loek</exact><exact>Koopmans</exact> ; naar het sprookje van de Gebroeders Grimm Het wensvisje (Uitgeverij Christofoor, 2017)
De ezel en de os De ezel en de os Ochs und Esel (De Vier Windstreken, © 2016)
Drie wijzen uit het Oosten Drie wijzen uit het Oosten (Christofoor, cop. 2013)
Een dikke vette pannenkoek : een oude geschiedenis Een dikke vette pannenkoek : een oude geschiedenis (Christofoor, 2012)
Het boompje Het boompje (Christofoor, 2009)
Kan ik er ook nog bij ? / een prentenboek van <exact>Loek</exact><exact>Koopmans</exact> naar een Russisch sprookje Kan ik er ook nog bij ? (Christofoor, 2009)
Sprookjes uit de vier windstreken / verzameld door Maria van Donkelaar en Martine van Rooijen ; ill. Cora Vries, <exact>Loek</exact><exact>Koopmans</exact>, Jeska Verstegen ... [et al.] Sprookjes uit de vier windstreken (De Vier Windstreken, cop. 2008)
De ezel en de os De ezel en de os Ochs und Esel (De Vier Windstreken, cop. 2008)
Kuiken en Muis op stap / tekst en ill. <exact>Loek</exact><exact>Koopmans</exact> Kuiken en Muis op stap (Christofoor, cop. 2007)
Waar komt de sneeuw vandaan? Waar komt de sneeuw vandaan? (Christofoor, cop. 2006)
De sleutel van Andermansland / Elly Zuiderveld ; met tek. van <exact>Loek</exact><exact>Koopmans</exact> De sleutel van Andermansland (Callenbach, 2001)
Hou op, tes ! / Marijke Bouwhuis ; met ill. van <exact>Loek</exact><exact>Koopmans</exact> Hou op, tes ! (Clavis, 2001)
Assepoester / Charles Perrault ; met ill. van <exact>Loek</exact><exact>Koopmans</exact> Assepoester Cinderella das Aschenputtel (De Vier Windstreken, cop. 1999)
Duivel van de zee / Frank Herzen ; tek. van <exact>Loek</exact><exact>Koopmans</exact> Duivel van de zee (Elzenga, 1998)
Het land achter de bergen Het land achter de bergen (Christofoor, cop. 1997)
Goud aan het eind van de regenboog Goud aan het eind van de regenboog Das Gold am Ende des Regenbogens (De Vier Windstreken, cop. 1997)
Een dikke vette pannekoek : een oude geschiedenis / geill. door <exact>Koopmans</exact>, <exact>Loek</exact> Een dikke vette pannekoek : een oude geschiedenis (Christofoor, 1997)
Nog niet zo lang geleden : bekende verhalen / Van Halewijn, Mariette ; met tek. van <exact>Koopmans</exact>, <exact>Loek</exact> Nog niet zo lang geleden : bekende verhalen (Lannoo, 1996)
Simons kerstnacht Simons kerstnacht Simons Weihnacht (De Vier Windstreken, cop. 1995)
Met de stroom mee / Dorrestein, Miek ; met tek. van <exact>Koopmans</exact>, <exact>Loek</exact> Met de stroom mee (Van Holkema & Warendorf, cop. 1994)

Meer op bibliotheek.be