Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Marcus Pfister

   


 

Bibliografie

De mooiste vis van de zee helpt een ander De mooiste vis van de zee helpt een ander Regenbogenfisch, komm hilf mir! (De Vier Windstreken, 2017)
De mooiste vis van de zee sluit vrede De mooiste vis van de zee sluit vrede Der Regenbogenfisch stifted Frieden (De Vier Windstreken, 2017)
De mooiste vis van de zee is gelukkig niet bang meer De mooiste vis van de zee is gelukkig niet bang meer Der Regenbogenfisch hat keine Angst mehr (De Vier Windstreken, 2017)
De mooiste vis van de zee komt veilig thuis De mooiste vis van de zee komt veilig thuis Der Regenbogenfisch kehrt zurück (De Vier Windstreken, 2017)
De mooiste vis van de zee zoekt zijn glinsterschub De mooiste vis van de zee zoekt zijn glinsterschub Der Regenbogenfisch entdeckt die Tiefsee (De Vier Windstreken, 2017)
De mooiste vis van de zee gaat lekker slapen De mooiste vis van de zee gaat lekker slapen Schlaf gut, kleiner Regenbogenfisch (De Vier Windstreken, copyright 2017)
De mooiste vis van de zee leert verliezen / tekst en illustraties <exact>Marcus</exact><exact>Pfister</exact> De mooiste vis van de zee leert verliezen Der Regenbogenfisch lernt verlieren (De Vier Windstreken, © 2017)
De mooiste vis van de zee sluit vrede / <exact>Marcus</exact><exact>Pfister</exact> ; vertaald en bewerkt door Nannie Kuiper De mooiste vis van de zee sluit vrede Der Regenbogenfisch stifted Frieden (De Vier Windstreken, [2016?])
Max en de toverstenen : een verhaal met een goed en een slecht einde Max en de toverstenen : een verhaal met een goed en een slecht einde Mats und die Wundersteine (De Vier Windstreken, 2016)
Je kunt meer dan je denkt / <exact>Marcus</exact><exact>Pfister</exact> ; naar een idee van Ancilla Schmidhauser ; Nederlandse tekst van Hedi de Zanger Je kunt meer dan je denkt Kleine Ente, du bist stark (De Vier Windstreken, 2016)
De mooiste vis van de zee De mooiste vis van de zee Der Regenbogenfisch (De Vier Windstreken, 2015)
Geluk is ... Geluk is ... Weißt du, was Glück ist? (De Vier Windstreken, cop. 2015)
Een hoge berg... en een diepe kuil Een hoge berg... en een diepe kuil Timo und Matto wollen nicht das Gleiche (De Vier Windstreken, cop. 2015)
Hoe Lodewijk opnieuw koning werd Hoe Lodewijk opnieuw koning werd Wie Leo wieder Konig wurde (De Vier Windstreken, cop. 2015)
Een gevaarlijke tocht : een dinosaurus-avontuur Een gevaarlijke tocht : een dinosaurus-avontuur Der kleine Dino (De Vier Windstreken, cop. 2015)
Joris, de gelukkige egel Joris, de gelukkige egel Der gluckliche Mischka (De Vier Windstreken, cop. 2015)
Een vriend voor Haas Huppel Een vriend voor Haas Huppel Hoppel findet einen Freund (De Vier Windstreken, cop. 2015)
De paradijsvogel De paradijsvogel Der Paradies Vogel (De Vier Windstreken, cop. 2015)

Meer op bibliotheek.be

Marcus Pfister op Boekenzoeker