Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Mariette Vanhalewijn

   


 

Bibliografie

Op stap met Snor Op stap met Snor (Davidsfonds /Infodok, 2017)
Een koffertje vol dromen Een koffertje vol dromen (Oogappel, 2013)
De kleine heks Elena De kleine heks Elena (Lannoo, 2012)
Een mannetje dat niet kon slapen Een mannetje dat niet kon slapen (Lannoo, 2011)
De 365 jurken van prinses Petronella : een sprookje voor kleine prinsen en prinsessen De 365 jurken van prinses Petronella : een sprookje voor kleine prinsen en prinsessen (Books@home, 2011)
Kleine Adam Kleine Adam (Lannoo, 2011)
Floris en Floriaan Floris en Floriaan (Lannoo, 2011)
Nog niet zo lang geleden : bekende verhalen / Van Halewijn, <exact>Mariette</exact> ; met tek. van Koopmans, Loek Nog niet zo lang geleden : bekende verhalen (Lannoo, 1996)
Wie liep daar ? / <exact>Vanhalewijn</exact>, <exact>Mariette</exact> ; met tek. van Jaquet, Gertie Wie liep daar ? (Lannoo, 1988)
De dag dat Sientje kwam / <exact>Vanhalewijn</exact>, <exact>Mariette</exact> ; met ill. van Van Bilsen, Rita De dag dat Sientje kwam (Davidsfonds, 1988)
Gaatjes in de hemel / <exact>Vanhalewijn</exact>, <exact>Mariette</exact> ; met tek. van Moerman, Jaklien Gaatjes in de hemel (Lannoo, 1988)
In een schuitje van papier... : een verhalenbundel / samengest. door <exact>Mariette</exact><exact>Vanhalewijn</exact> ; met tek. van Annelies Vossen In een schuitje van papier... : een verhalenbundel (Lannoo, 1982)
Job en Jutta : wat een dag ! / <exact>Vanhalewijn</exact>, <exact>Mariette</exact> ; ill. van Vossen, Annelies Job en Jutta : wat een dag ! (Lannoo, 1982)
Ron, Ruud en Lizie : en nu naar bed ! / <exact>Vanhalewijn</exact>, <exact>Mariette</exact> ; ill. van Vossen, Annelies Ron, Ruud en Lizie : en nu naar bed ! (Lannoo, 1982)
In het hollebolle bomenland / <exact>Mariette</exact><exact>Vanhalewijn</exact> ; tek. van Jaklien In het hollebolle bomenland (Davidsfonds, 1977)
Het schaap met witte voetjes / <exact>Vanhalewijn</exact>, <exact>Mariette</exact> Het schaap met witte voetjes (Lannoo, 1976)
Simon en Saartje bij Jutje Groen / <exact>Mariette</exact><exact>Vanhalewijn</exact> Simon en Saartje bij Jutje Groen (Lannoo, 1975)
Een molen voor Annelientje / <exact>Vanhalewijn</exact>, <exact>Mariette</exact> ; ill. van Moerman, Jaklien Een molen voor Annelientje (Davidsfonds, 1975)
Simon en Saartje onder de regenboog Simon en Saartje onder de regenboog ([s.n.], 1974)
Simon en de verhalenstoel Simon en de verhalenstoel (Lannoo, 1973)

Meer op bibliotheek.be