Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Marijke Meersman

   


 

Bibliografie

Red de dolfijnen Red de dolfijnen (Dyslexion, 2016)
Kadodder en de bijenkoningin / projectcreator, ill. en bedenker van Kadodder <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> ; [tekst] Marc de Bel Kadodder en de bijenkoningin (Abimo, 2013)
Offer in de Andes Offer in de Andes (Clavis, 2008)
Hoe appelsienen de toekomst voorspellen Hoe appelsienen de toekomst voorspellen (Abimo, 2007)
Stin is anders Stin is anders (Clavis, 2007)
De tijger van Paulien De tijger van Paulien (De Eenhoorn, 2007)
Red de dolfijnen! Red de dolfijnen! (Clavis, 2007)
Obi vindt een vriend / tekst Ron Langenus ; ill. <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> Obi vindt een vriend (Clavis, 2006)
Die Zauberflöte. KV. 620 / Janne IJmker ; met ill. van <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> Die Zauberflöte. KV. 620 (Columbus, cop. 2005)
Het grote Boeboeksbal / Marc de Bel ; met muziek van Brian Clifton ; met ill. van <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> ... [et al.] Het grote Boeboeksbal (Tingel, 2005)
Knokke-Heist natuurlijk / Kris Struyf ; ill. van <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> ; foto's van Misjel Decleer Knokke-Heist natuurlijk (Clavis, 2004)
De schorpioenen van Kato Zagros / Patrick Lagrou ; met ill. van <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> De schorpioenen van Kato Zagros (Clavis, 2004)
Het verhaal van Hebbert Wezel / Marc de Bel ; ill. <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> en Luc Sauviller ; naar het klassieke kerstverhaal A Christmas carol van Charles Dickens Het verhaal van Hebbert Wezel (Tingel, 2003)
Kermis voor Sam ? / Bettie Elias ; ill. van <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> Kermis voor Sam ? (Clavis, 2003)
Paul in de piano / een verhaal van Ron Langenus ; met ill. van <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> Paul in de piano (Davidsfonds, 2001)
Een e-mail van Lumie / Ben Slingenberg ; ill. <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> Een e-mail van Lumie (Callenbach, cop. 2001)
Kromnagel / Erik de Gruijter ; met ill. van <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> Kromnagel (Callenbach, cop. 2000)
Het verhaal van Joran / Herman van Campenhout ; met tek. van <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> Het verhaal van Joran (Davidsfonds, 2000)
Tobi en de sterren / Ron Langenus ; ill. <exact>Marijke</exact><exact>Meersman</exact> Tobi en de sterren (Davidsfonds, 2000)
Te weinig handen om te wuiven : gedichten van tieners en jongeren voor tieners / samenstelling Reynders, Ben ; in samenwerking met Louwagie, Fransiska ... [et al.] ; ill. <exact>Meersman</exact>, <exact>Marijke</exact> Te weinig handen om te wuiven : gedichten van tieners en jongeren voor tieners (Davidsfonds, 1996)

Meer op bibliotheek.be