Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Martina de Ridder

   


 

Bekroningen

1996: Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) voor Julie en Mattias

Bibliografie

Geluk in een pil Geluk in een pil (Averbode, 2014)
Mijn grote dierenboek Mijn grote dierenboek Le grand livre animé des bébés animaux (Davidsfonds/Infodok, 2010)
Ivan en het paardje : bewerking van een volksverhaal uit Rusland / bew. <exact>Martina</exact> De <exact>Ridder</exact> ; met ill. van Rosemarie De Vos Ivan en het paardje : bewerking van een volksverhaal uit Rusland (De Boeck, cop. 2003)
Kat en Vos / bew. van een volksverhaal uit Rusland door <exact>Martina</exact> De <exact>Ridder</exact> ; met ill. van Rosemarie De Vos Kat en Vos (De Boeck, cop. 2002)
Bij ons in de tent : verhalen uit het leven van jonge kinderen / auteur Bob Rabijns ; bew. <exact>Martina</exact> De <exact>Ridder</exact> ; ill. Pascal Lemaitre Bij ons in de tent : verhalen uit het leven van jonge kinderen (Averbode, 2002)
Ons koningshuis Ons koningshuis (Artis-Historia, 2002)
Bas en Bajo / Martine De <exact>Ridder</exact> ; met prenten van Ann De Bode Bas en Bajo (De Eenhoorn, 2001)
Naar de bakker / scen. en tekst <exact>Martina</exact> de <exact>Ridder</exact> ; ill. Els van Egeraat Naar de bakker (Altiora, 2001)
Rakker en ik / <exact>Martina</exact> de <exact>Ridder</exact> ; tek. Jan de Kinder Rakker en ik (Clavis, 2000)
Gitta viert feest / <exact>Martina</exact> de <exact>Ridder</exact> ; met prenten van Leen van Durme Gitta viert feest (De Eenhoorn, 2000)
Het boek van wit en zwart / <exact>Martina</exact> de <exact>Ridder</exact> ; met prenten van Leen van Durme Het boek van wit en zwart (De Eenhoorn, 2000)
Kapitein Seppe / <exact>Martina</exact> de <exact>Ridder</exact> ; ill. Anne Westerduin Kapitein Seppe (Clavis, 2000)
Help ! Ik barst ! : wat mag er niet in de zak ? / <exact>Martina</exact> De <exact>Ridder</exact> ; ill. Dirk Van Bun Help ! Ik barst ! : wat mag er niet in de zak ? (Averbode, 1999)
Sterren Sterren (Clavis, 1995)
Julie en Mattias / De <exact>Ridder</exact>, <exact>Martina</exact> ; met ill. van Westerduin, Anne Julie en Mattias (Clavis, 1995)
Waar is Nera ? / De <exact>Ridder</exact>, <exact>Martina</exact> ; ill. Kroon, Wil Waar is Nera ? (Clavis, 1993)
Blijf van mijn nachtkastje / De <exact>Ridder</exact>, <exact>Martina</exact> ; met ill. van Verplancke, Klaas Blijf van mijn nachtkastje (Clavis, 1992)
Het grote boek van Fran en Jan / De <exact>Ridder</exact>, <exact>Martina</exact> ; ill. Melens, Bernadette Het grote boek van Fran en Jan (Clavis, 1991)
Naar de kinderboerderij / M. de <exact>Ridder</exact> Naar de kinderboerderij (Artis-Historia, 1990)
De kat / M. de <exact>Ridder</exact> De kat (Artis-Historia, 1989)

Meer op bibliotheek.be