Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Mel Wallis de Vries

   


 

Bekroningen

2015: Jonge Jury (prijs van de Nederlandse Jonge Jury) voor Wreed
2014: Jonge Jury (prijs van de Nederlandse Jonge Jury) voor Klem
2012: Jonge Jury (prijs van de Nederlandse Jonge Jury) voor Vals

Bibliografie

Klem Klem (de Fontein Jeugd, 2016)
Haat Haat (Uitgeverij De Fontein Jeugd, © 2016)
Kil Kil (De Fontein Jeugd, 2016)
Verblind Verblind (Moon, [2016])
Uitgespeeld Uitgespeeld (Moon, [2016])
Shock Shock (Uitgeverij De Fontein Jeugd, 2016)
Schuld Schuld (De Fontein, cop. 2015)
Vals Vals (De Fontein, 2015)
Uitgespeeld Uitgespeeld (Moon, 2015)
Verblind Verblind (Moon, 2015)
Buiten zinnen Buiten zinnen (Moon, 2015)
Waanzin Waanzin (Moon, 2015)
Wreed Wreed (De Fontein, 2014)
Uitgespeeld Uitgespeeld (Moon, 2014)
Verblind Verblind (Moon, 2014)
Buiten zinnen Buiten zinnen (Moon, 2014)
Waanzin Waanzin (Moon, 2014)
Waanzin Waanzin (The House of Books, 2013)
Fout Fout (The House of Books, 2012)

Meer op bibliotheek.be

Nieuwsberichten

Dag van de Jonge Jury
Mel Wallis de Vries wint Prijs van de Jonge Jury
Longlist Found in Translation
De Vries schrijft beste YA-thriller
Gouden Lijst en Prijs van de Jonge Jury
Found in Translation
Gouden Lijst voor Samson