Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Nannie Kuiper

   


 

Bekroningen

1982: Gouden Griffel voor De eend op de pot
1981: Vlag en Wimpel (Griffeljury) voor Zo kan het ook

Bibliografie

De mooiste vis van de zee helpt een ander De mooiste vis van de zee helpt een ander Regenbogenfisch, komm hilf mir! (De Vier Windstreken, 2017)
De mooiste vis van de zee sluit vrede De mooiste vis van de zee sluit vrede Der Regenbogenfisch stifted Frieden (De Vier Windstreken, 2017)
De mooiste vis van de zee is gelukkig niet bang meer De mooiste vis van de zee is gelukkig niet bang meer Der Regenbogenfisch hat keine Angst mehr (De Vier Windstreken, 2017)
De mooiste vis van de zee komt veilig thuis De mooiste vis van de zee komt veilig thuis Der Regenbogenfisch kehrt zurück (De Vier Windstreken, 2017)
De mooiste vis van de zee zoekt zijn glinsterschub De mooiste vis van de zee zoekt zijn glinsterschub Der Regenbogenfisch entdeckt die Tiefsee (De Vier Windstreken, 2017)
De mooiste vis van de zee gaat lekker slapen De mooiste vis van de zee gaat lekker slapen Schlaf gut, kleiner Regenbogenfisch (De Vier Windstreken, 2017)
De mooiste vis van de zee sluit vrede / Marcus Pfister ; vertaald en bewerkt door <exact>Nannie</exact><exact>Kuiper</exact> De mooiste vis van de zee sluit vrede Der Regenbogenfisch stifted Frieden (De Vier Windstreken, [2016?])
De mooiste vis van de zee leert verliezen De mooiste vis van de zee leert verliezen (De Vier Windstreken, 2016)
Elfjes, pony's en prinsessen : het grote voorleesboek voor kleine meisjes / <exact>Nannie</exact><exact>Kuiper</exact>, Arthur van Norden, Angela Dol ... [et al.] ; met tek. van Alex de Wolf, Jet Boeke, Els van Egeraat ... [et al.] Elfjes, pony's en prinsessen : het grote voorleesboek voor kleine meisjes (Ploegsma, cop. 2016)
De mooiste vis van de zee De mooiste vis van de zee Der Regenbogenfisch (De Vier Windstreken, 2015)
Alle maanden van het jaar Alle maanden van het jaar (Zwijsen, 2015)
De mooiste vis van de zee helpt een ander De mooiste vis van de zee helpt een ander Regenbogenfisch, komm hilf mir! (De Vier Windstreken, 2014)
De mooiste vis van de zee sluit vrede De mooiste vis van de zee sluit vrede Der Regenbogenfisch stifted Frieden (De Vier Windstreken, 2014)
De mooiste vis van de zee is gelukkig niet bang meer De mooiste vis van de zee is gelukkig niet bang meer Der Regenbogenfisch hat keine Angst mehr (De Vier Windstreken, 2014)
De mooiste vis van de zee komt veilig thuis De mooiste vis van de zee komt veilig thuis Der Regenbogenfisch kehrt zurück (De Vier Windstreken, 2014)
De mooiste vis van de zee zoekt zijn glinsterschub De mooiste vis van de zee zoekt zijn glinsterschub Der Regenbogenfisch entdeckt die Tiefsee (De Vier Windstreken, 2014)
Winnie de Poeh : de complete verzameling verhalen en gedichten Winnie de Poeh : de complete verzameling verhalen en gedichten Winnie-The-Pooh : the complete collection of stories and poems Winnie-The-Pooh : the complete collection of stories and poems (Van Goor, cop. 2014)
Ik vind je veel te lief Ik vind je veel te lief (Plint, 2013)
Kijk eens wat ik kan! Kijk eens wat ik kan! (Leopold, 2013)

Meer op bibliotheek.be

Nannie Kuiper op Boekenzoeker