Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Nicole van Heeswijk

   


 

Bibliografie

De Love is Lol club De Love is Lol club (Kluitman, [2008])
Stiekem op Pepijn Stiekem op Pepijn (Kluitman, [2008])
Een leeuw in de schuur Een leeuw in de schuur (Kluitman, 2007)
Een vijver voor Kiek / <exact>Nicole</exact><exact>van</exact><exact>Heeswijk</exact> ; tek. Mariella <exact>van</exact> de Beek Een vijver voor Kiek (Kluitman, 2006?)
Varkentje op visite / <exact>Nicole</exact><exact>van</exact><exact>Heeswijk</exact> ; tek. Mariella <exact>van</exact> de Beek Varkentje op visite (Kluitman, 2005?)
Poezen en plannetjes / <exact>Nicole</exact><exact>van</exact><exact>Heeswijk</exact> ; tek. Mariella <exact>van</exact> de Beek Poezen en plannetjes (Kluitman, 2004?)
Gek op Daan / <exact>Nicole</exact><exact>van</exact><exact>Heeswijk</exact> ; tek. Thea Peters Gek op Daan (Kluitman, 2002?)
Met oma in de wolken / <exact>Nicole</exact><exact>Van</exact><exact>Heeswijk</exact> ; ill. Pauline Oud Met oma in de wolken (De Fontein, cop. 2001)
Wat is er met die duif ? / <exact>Nicole</exact><exact>van</exact><exact>Heeswijk</exact> ; tek. Andrea Kruis Wat is er met die duif ? (Kluitman, 2000?)
Traliekinderen Traliekinderen (De Fontein, cop. 2000)
Er ligt een duif op de weg / <exact>Van</exact><exact>Heeswijk</exact>, <exact>Nicole</exact> ; geill. door Peters, Thea Er ligt een duif op de weg (Kluitman, 1997?)

Meer op bibliotheek.be