Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Simone Kramer

   


 

Bibliografie

De tocht van de Argonauten : verhalen uit de Griekse Oudheid De tocht van de Argonauten : verhalen uit de Griekse Oudheid (Ploegsma, 2016)
Odysseus Odysseus (Uitgeverij Ploegsma, 2015)
De Griekse tragedies De Griekse tragedies (Ploegsma, 2014)
Over goden en reuzen : verhalen uit de Edda Over goden en reuzen : verhalen uit de Edda (Ploegsma, 2014)
De strijd om Troje : en de terugkeer van de helden De strijd om Troje : en de terugkeer van de helden (Ploegsma, 2013)
Van Reynaart de vos tot Sint Brandaan : verhalen uit de middeleeuwen Van Reynaart de vos tot Sint Brandaan : verhalen uit de middeleeuwen (Ploegsma, cop. 2013)
Van Parcifal tot Beowulf : verhalen uit de middeleeuwen Van Parcifal tot Beowulf : verhalen uit de middeleeuwen (Ploegsma, cop. 2011)
Van Grote Beer en Orion : het verhaal achter de sterren Van Grote Beer en Orion : het verhaal achter de sterren (Ploegsma, cop. 2008)
Mensen, draken en dolfijnen : wezens uit de Griekse mythologie Mensen, draken en dolfijnen : wezens uit de Griekse mythologie (Ploegsma, 2006)
De omzwervingen van Odysseus / verteld door <exact>Simone</exact><exact>Kramer</exact> ; met ill. van Els van Egeraat De omzwervingen van Odysseus (Ploegsma, cop. 2006)
De strijd van de Titanen / verteld door <exact>Simone</exact><exact>Kramer</exact> ; met ill. van Els van Egeraat De strijd van de Titanen (Ploegsma, cop. 2005)
De schat van Mat / <exact>Simone</exact><exact>Kramer</exact> ; tek. van Peter-Paul Rauwerda De schat van Mat (Bakermat, cop. 2004)
Boot gaat op reis / <exact>Simone</exact><exact>Kramer</exact> ; tek. van Gitte Spee Boot gaat op reis (Zwijsen, 2004)
Ik zeg lekker niks / <exact>Simone</exact><exact>Kramer</exact> ; met tek. van Ruud Bruijn Ik zeg lekker niks (Ploegsma, cop. 2003)
Kaat heeft een droom / <exact>Simone</exact><exact>Kramer</exact> ; tek. Gudrun Makelberge Kaat heeft een droom (Bakermat, 2001)
Maria Maizena / <exact>Simone</exact><exact>Kramer</exact> ; met tek. van Loedwin Schouten Maria Maizena (Zirkoon, cop. 2001)
Een beetje mijn broertje / <exact>Simone</exact><exact>Kramer</exact> ; tek. Els van Egeraat Een beetje mijn broertje (Bakermat, 1998)
Een hond voor twee / <exact>Simone</exact><exact>Kramer</exact> ; ill. Els van Egeraat Een hond voor twee (Bakermat, 1998)
Je bent er weer ! / <exact>Kramer</exact>, <exact>Simone</exact> ; met tek. van Fienieg, Annette Je bent er weer ! (Zirkoon, cop. 1997)
Het ondergeschoven kind : het verhaal van de zoon van de reus, die voor hem niet bestond / <exact>Kramer</exact>, <exact>Simone</exact> ; ill. Van Egeraat, Els Het ondergeschoven kind : het verhaal van de zoon van de reus, die voor hem niet bestond (Ploegsma, cop. 1993)

Meer op bibliotheek.be

Simone Kramer op Boekenzoeker