Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Tine Vercruysse

   


 

Bekroningen

1992: Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) voor De kast van koning Leopold
1991: Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) voor Een kop vol vriendjes
1988: Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) voor Het ei van oom Trotter
1986: Boekenleeuw voor Raadsels te koop

Bibliografie

Het lachje van Sint / Wim Vromant ; met tek. van <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Het lachje van Sint (De Eenhoorn, 2004)
Het hamerspel / Heidi Walleghem ; met tek. van <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Het hamerspel (De Eenhoorn, 2003)
Argus en het flessenspook / Detty Verreydt ; met tek. van <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Argus en het flessenspook (De Eenhoorn, 2002)
Oostende enkele reis / Lydia Verbeeck ; met tek. van <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Oostende enkele reis (De Eenhoorn, 2002)
Aa / Riet Wille ; ill. <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Aa (De Sikkel, cop. 2001)
Ik en de anderen / Kolet Janssen ; ill. <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Ik en de anderen (Averbode, 2001)
Een oom van room / Riet Wille ; met tek. van <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Een oom van room (Altiora, 2001)
Een duif in een kooi is niet mooi / Riet Wille ; met tek. van <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Een duif in een kooi is niet mooi (Altiora, 2001)
Wie zijn twee keer drie ? / Riet Wille ; met tek. van <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Wie zijn twee keer drie ? (Altiora, 2001)
Argus / Detty Verreydt ; met tek. van <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Argus (De Eenhoorn, 2001)
Een droom van een boom / Riet Wille ; met tek. van <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Een droom van een boom (Averbode, 2000)
Een kaart met een taart / Riet Wille ; met tek. van <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Een kaart met een taart (Altiora, 2000)
Een boek vol poep / Riet Wille ; met tek. van <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Een boek vol poep (Averbode, 2000)
Hier harder slaan ! : een verhaal over pesten / M. Bisschop, D. Verreydt ; ill. <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Hier harder slaan ! : een verhaal over pesten (Averbode, 2000)
Kijk maar ! Kijk maar ! : poëzie voor peuters en kleuters / Luk Depondt ; ill. <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Kijk maar ! Kijk maar ! : poëzie voor peuters en kleuters (Bakermat, 2000)
Jan Smeerman / Detty Verreydt ; ill. <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Jan Smeerman (De Eenhoorn, 2000)
Een vuurspuwend monster(tje) : pesten anders bekeken ! / Luk Depondt ; ill. <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Een vuurspuwend monster(tje) : pesten anders bekeken ! (Bakermat, 1999)
Floeze en Floris Floeze en Floris (Standaard, 1998)
Gekke Mon Gekke Mon (De Eenhoorn, 1998)
Zeppi / Mieke Vanpol ; ill. <exact>Tine</exact><exact>Vercruysse</exact> Zeppi (Averbode, 1998)

Meer op bibliotheek.be