Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Trude de Jong

   


 

Bekroningen

2006: Jenny Smelik-IBBY prijs voor Regenboog rap
1988: Zilveren Griffel voor Lola de beer
1985: Zilveren Griffel voor Aram en de bende van de boomstam

Bibliografie

Dossier mama verliefd Dossier mama verliefd (Het Spectrum, 2011)
Lola de beer Lola de beer (Van Goor, cop. 2010)
Lastig Lastig (Van Goor, cop. 2009)
Superheld! Superheld! (Zwijsen, 2009)
Ik ben het leukst! Ik ben het leukst! (Zwijsen, 2008)
Mijn huis is weg! / <exact>Trude</exact> de <exact>Jong</exact> ; met tek. van Bregje van den Berg Mijn huis is weg! (Zwijsen, 2006)
Het mysterie van de drie aapjes Het mysterie van de drie aapjes (Leopold, cop. 2006)
Regenboog rap Regenboog rap (Leopold, cop. 2005)
Een wang om te zoenen / <exact>Trude</exact> de <exact>Jong</exact> ; met tek. van Georgien Overwater Een wang om te zoenen (Leopold, cop. 2003)
Donkerslag Donkerslag (Leopold, cop. 2002)
Een palm op de Veluwe / <exact>Trude</exact> de <exact>Jong</exact> ; ill. Georgien Overwater Een palm op de Veluwe (Leopold, cop. 1999)
Ik wil naar de wintersport ! / De <exact>Jong</exact>, <exact>Trude</exact> ; tek. van Halfmouw, Saskia Ik wil naar de wintersport ! (Zwijsen, 1997)
Koningin Bee / De <exact>Jong</exact>, <exact>Trude</exact> ; met tek. van Overwater, Georgien Koningin Bee (De Harmonie, 1997)
Moord in Istanbul / De <exact>Jong</exact>, <exact>Trude</exact> ; met tek. van De Wit, Juliette Moord in Istanbul (De Harmonie, 1996)
Een verboden kind / De <exact>Jong</exact>, <exact>Trude</exact> ; met tek. van Dematons, Charlotte Een verboden kind (De Harmonie, 1995)
De duivel is los / De <exact>Jong</exact>, <exact>Trude</exact> ; met tek. van Overwater, Georgien De duivel is los (De Harmonie, 1994)
Moord in Amsterdam / De <exact>Jong</exact>, <exact>Trude</exact> ; ill. van De Wit, Juliette Moord in Amsterdam (De Harmonie, 1994)
Een rood schrift met gouden sterren / De <exact>Jong</exact>, <exact>Trude</exact> ; tek. De Wit, Juliette Een rood schrift met gouden sterren (Zwijsen, 1993)
Lola der Bär / De <exact>Jong</exact>, <exact>Trude</exact> ; ill. van Berner, Rotraut Susanne Lola der Bär (Hanser, cop. 1993)
Moord aan de Rivièra / De <exact>Jong</exact>, <exact>Trude</exact> ; met tek. van De Wit, Juliette Moord aan de Rivièra (De Harmonie, 1992)

Meer op bibliotheek.be

Trude de Jong op Boekenzoeker