Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Wim Burkunk

   


 

Bibliografie

De geheime grot De geheime grot (Zwijsen, 2007)
Mijn vriendin is een heks / <exact>Wim</exact><exact>Burkunk</exact> en Mieke Geurts ; tek. van Helen Van Vliet Mijn vriendin is een heks (Zwijsen, 2001)
Tempel in het oerwoud / <exact>Wim</exact><exact>Burkunk</exact> en Mieke Geurts ; tek. van Joyce van Oorschot Tempel in het oerwoud (Zwijsen, 1999)
Een drol van een draak / <exact>Wim</exact><exact>Burkunk</exact> en Mieke Geurts ; met tek. van Alice Hoogstad Een drol van een draak (Van Holkema & Warendorf, 1999)
De voetbalster / <exact>Wim</exact><exact>Burkunk</exact>, Mieke Geurts ; tek. van Rene van Halderen De voetbalster (Zwijsen, 1998)
Nieuwe haring en andere verhalen Nieuwe haring en andere verhalen (Spelstudio, cop. 1998)
Schoolreisje op Mila / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> en Geurts, Mieke ; tek. van De Heij, Fred Schoolreisje op Mila (Zwijsen, 1997)
Jeroentje Kampioentje / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> ; tek. van Pullens, Rene Jeroentje Kampioentje (Zwijsen, 1997)
Ik hou van Muwanda / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> en Geurts, Mieke ; tek. van Hoogstad, Alice Ik hou van Muwanda (Zwijsen, 1996)
Hoe het komt dat de aap zo bang is : een verhaal uit de Filippijnen / naverteld door <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> en Geurts, Mieke ; tek. van Orsel, Loes Hoe het komt dat de aap zo bang is : een verhaal uit de Filippijnen (Zwijsen, 1995)
Dolle koeien in Fedderveen / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> en Geurts, Mieke ; tek. van De Heij, Fred Dolle koeien in Fedderveen (Zwijsen, 1995)
Er gebeurt echt ook wel 'ns iets leuks in verre landen : een paar vrolijke reisverhalen / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> en Geurts, Mieke ; met tek. van Winter, Jacow Er gebeurt echt ook wel 'ns iets leuks in verre landen : een paar vrolijke reisverhalen (Spelstudio, cop. 1995)
Help, de school is weg ! / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> en Geurts, Mieke ; tek. van Hoogstad, Alice Help, de school is weg ! (Zwijsen, 1994)
Hartjesdag in Amsterdam / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> ; Geurts, Mieke ; tek. Pullens, Rene Hartjesdag in Amsterdam (Zwijsen, 1994)
Hoera, ik ben dom ! / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> ; Geurts, Mieke ; tek. Hopman, Philip Hoera, ik ben dom ! (Zwijsen, 1993)
Wie vecht, verliest / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> en Geurts, Mieke ; tek. van De Heij, Fred Wie vecht, verliest (Zwijsen, 1993)
Honger in de stad / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> en Geurts, Mieke ; tek. van Van Heusden, Alfons Honger in de stad (Zwijsen, 1992)
De koppie-koppie speurders / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> en Geurts, Mieke ; tek. van Hoogstad, Alice De koppie-koppie speurders (Zwijsen, 1991)
De schat in het bos / <exact>Burkunk</exact>, <exact>Wim</exact> en Geurts, Mieke ; tek. van Fialkowski, Camila De schat in het bos (Zwijsen, 1991)
De rode draak De rode draak (Zwijsen, 1990)

Meer op bibliotheek.be