Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Wim Euverman

   


 

Bibliografie

Dino's Dino's (Noordhoff, cop. 2015)
Het geheim van de tempelier Het geheim van de tempelier (Clavis, 2015)
De Vrienden van het Vrije Woud De Vrienden van het Vrije Woud (Zwijsen, 2008)
Vlinders droom Vlinders droom (Zwijsen, 2007)
Een nacht op het eiland Een nacht op het eiland (Bekadidact, 2006)
Verboden vriendschap / Els Launspach ; tek. van <exact>Wim</exact><exact>Euverman</exact> Verboden vriendschap Toen in de tijd van de wereldoorlogen (Zwijsen, 2004)
De jongen op het balkon De jongen op het balkon (Bekadidact, 2004)
De reis om de wereld in 80 dagen / Jules Verne ; ill. van <exact>Wim</exact><exact>Euverman</exact> De reis om de wereld in 80 dagen Le tour du monde en quatre-vingts jours Le tour du monde en 80 jours (Solo, 2003)
Auto's en vrachtwagens / Patricia Mennen ; [ill.] <exact>Wim</exact><exact>Euverman</exact> Auto's en vrachtwagens Autos und Lastwagen (Forte, cop. 2001)
Een nacht op het eiland / Jan Schotanus ; ill. <exact>Wim</exact><exact>Euverman</exact> Een nacht op het eiland (Bekadidact, 2001)
Een pony als geheim / Stasia Cramer ; tek. van <exact>Wim</exact><exact>Euverman</exact> Een pony als geheim (Zwijsen, 1998)
De ogen van Rosa / Dijkzeul, Lieneke ; tek. van <exact>Euverman</exact>, <exact>Wim</exact> De ogen van Rosa (Zwijsen, 1996)
Gravers / Schaap, Peter ; Petermeijer, Hans ; <exact>Euverman</exact>, <exact>Wim</exact> ... [et al.] ; getek. door <exact>Euverman</exact>, <exact>Wim</exact> Gravers (Zwijsen, 1996)
Met het vliegtuig / Van Eck, Rien ; met tek. van <exact>Euverman</exact>, <exact>Wim</exact> Met het vliegtuig (Zwijsen, 1996)
Gevangen in de tijd / Heerze, Jan ; met tek. van <exact>Euverman</exact>, <exact>Wim</exact> Gevangen in de tijd (Stenvert, 1996?)
Altijd al een heks / Van Reen, Ton ; tek. van <exact>Euverman</exact>, <exact>Wim</exact> Altijd al een heks (Zwijsen, 1995)
De dood van een olifant / Van Camp, Gaston ; tek. van <exact>Euverman</exact>, <exact>Wim</exact> De dood van een olifant (Elzenga, 1994)
Een valkuil voor de wolf / Dijkzeul, Lieneke ; tek. Van <exact>Euverman</exact>, <exact>Wim</exact> Een valkuil voor de wolf (Zwijsen, 1994)
Onzichtbare netten / Zeeman, Piet ; tek. <exact>Euverman</exact>, <exact>Wim</exact> Onzichtbare netten (Zwijsen, 1993)

Meer op bibliotheek.be

Wim Euverman op Boekenzoeker