Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Wouter Kersbergen

   


 

Bekroningen

2004: Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) voor Gijs en Lise: Zakenreis

Bibliografie

Bol Bol (Zwijsen, 2016)
Onweer in de tuin Onweer in de tuin (Zwijsen, 2016)
Het grote heldenhandboek Het grote heldenhandboek (Van Halewyck, 2014)
In de nacht In de nacht (Zwijsen, 2013)
Wielman Wielman (Zwijsen, 2011)
Ik eet een teen Ik eet een teen (Zwijsen, 2011)
Hein en de eik Hein en de eik (Zwijsen, 2011)
Een veer voor een verhaal Een veer voor een verhaal (Zwijsen, 2010)
Klasse Klasse (Clavis, 2009)
Feest Feest (Clavis, 2009)
Tante M Tante M (Clavis, 2009)
Techno Polly Techno Polly (Zwijsen, 2008)
Tim Snuffel Tim Snuffel (Zwijsen, 2008)
Juno Juno (Zwijsen, 2008)
Nina, opa en de zee Nina, opa en de zee (Zwijsen, 2007)
Casper Nova / <exact>Wouter</exact><exact>Kersbergen</exact> ; met tek. van Jan van Lierde Casper Nova (Zwijsen, 2006)
Bolmaaruit / Bart Demyttenaere en <exact>Wouter</exact><exact>Kersbergen</exact> ; met tek. van Gerd Stoop Bolmaaruit (Manteau, 2005)
Een draak in de kelder / <exact>Wouter</exact><exact>Kersbergen</exact> ; tek. van Jan van Lierde Een draak in de kelder (Zwijsen, 2005)
Beroemd Beroemd (Standaard, 2003)
Thuis Thuis (Standaard, 2002)

Meer op bibliotheek.be

Wouter Kersbergen op Boekenzoeker