Jeugdliteratuur.org

Auteursinfo

Wouter Klootwijk

   


 

Bibliografie

Anne, het paard en de rivier Anne, het paard en de rivier (Leopold, 2017)
De brug van Adri De brug van Adri (Leopold, 2010)
Het erf van de oom van Adri Het erf van de oom van Adri (Leopold, 2010)
Op reis met de oom van Adri Op reis met de oom van Adri (Leopold, 2010)
Schipper, mag ik overvaren? : mijn leukste voorleesavonturen / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact>, Annemiek Neefjes, Rindert Kromhout ... [et al.] ; met ill. van Philip Hopman, Gertie Jaquet, Georgien Overwater ... [et al.] Schipper, mag ik overvaren? : mijn leukste voorleesavonturen (Leopold, 2010)
Mogen wij u ophijsen, mevrouw ? / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; tek. van Philip Hopman Mogen wij u ophijsen, mevrouw ? (Zwijsen, 2004)
Dirk tilt het dorp op / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; tek. van René Pullens Dirk tilt het dorp op (Zwijsen, 2003)
Noordnoordwest / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; tek. van René Pullens Noordnoordwest (Zwijsen, 2003)
De uitvinding van de zeekoek / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; tek. van Dorus Brekelmans De uitvinding van de zeekoek (Zwijsen, 2002)
De caravan van Jan Zwartje / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; tek. van Harmen van Straaten De caravan van Jan Zwartje (Zwijsen, 2001)
De hond in de la / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; tek. van Annemie Heymans De hond in de la (Zwijsen, 2000)
De vergeten spoorlijn / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; tek. van Mark Janssen De vergeten spoorlijn (Zwijsen, 1999)
De brug van Adri / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; met tek. van Philip Hopman De brug van Adri (Leopold, cop. 1999)
Het erf van de oom van Adri / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; met tek. van Philip Hopman Het erf van de oom van Adri (Leopold, cop. 1999)
Op reis met de oom van Adri / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; met tek. van Philip Hopman Op reis met de oom van Adri (Leopold, cop. 1999)
Lies op de pont / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; tek. van Annemie Heymans Lies op de pont (Zwijsen, 1999)
Het varkentje van Adri / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; met tek. van Philip Hopman Het varkentje van Adri (Leopold, cop. 1998)
De H van Adri / <exact>Wouter</exact><exact>Klootwijk</exact> ; met tek. van Philip Hopman De H van Adri (Wolters-Noordhoff, 1998)

Meer op bibliotheek.be