Groetjes van het administratieve hart

Dag iedereen!

Dit is Nanne:

2. Nanne

En ik ben Marieke (in het gezelschap van Karl Ove Knausgard).
1. Marieke

Met ons drieën vormen we het administratieve hart van auteurslezingen.be.
(Vergis u niet, Karl Ove is van onschatbare waarde als zwijgzaam, instemmend en bevestigend bordkartonnen klankbord.)

Waarin wij gespecialiseerd zijn? Ieder jaar 2.600 lezingen van Vlaamse en Nederlandse schrijvers, vertalers en illustratoren mee mogelijk maken.

Het Vlaams Fonds voor de Letteren legt 100 euro per lezing bij. Op die manier krijgen scholen, bibliotheken, sociale en culturele organisaties een mooie korting op de factuur met het auteurshonorarium. Zo verlagen we de drempel om een unieke ontmoeting tussen auteur en publiek mogelijk te maken.

De meeste lezingen die we ondersteunen (ruim 80%) worden gegeven door kinder- en jeugdauteurs en illustratoren. De jeugdboekenmaand is dan ook onze jaarlijkse hoogmis: ruim 1.000 lezingen vinden dan plaats met onze steun .

Wil je onze auteurs ontdekken? Neem een kijkje op onze auteurslijst.
Niet schrikken, we ondersteunen er meer dan 600! Dankzij enkele handige selectievakjes vind je de auteur die je zoekt. Een Oost-Vlaamse illustrator die lezingen geeft aan 10-jarigen met ‘humor’ als rode draad? Nils Pieters natuurlijk. Maar je kan Nanne of mij ook altijd mailen of bellen voor advies: nanne@vfl.be of marieke@vfl.be: simpel!

Vele 3. Samen paint vanlogo auteurslezingen!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>