Marjolein Pottie

Thuis bij Marjolein Pottie, die vorig jaar Tram BXL (Lannoo) publiceerde, betekent mooie kleuren en vrolijke ideeën.

*

marjolein1

Inspiratiemuur
Benodigdheden: muurverf in een fel kleurtje – tekeningen en foto’s van eigen kinderen, metekind, een portret door een academiekind van Berchem – naaisels van mezelf….

 

marjolein2

Detail van de inspiratiemuur

 

marjolein3

Multimediakapstok
Een kapstokje voor alle rondslingerende multimediakabels.
Benodigdheden: een tutorial op http://www.designspongeonline.com – een oude pop waarvan de ledematen mogen geamputeerd worden – een handige vader met houtbewerkingsgereedschap.

 

marjolein4

 

Naaigarenlade
Ik gebruik niet alleen verf en papier om te illustreren, soms naai ik illustraties, zoals in mijn boek Wie niet weg is… van Karla Stoefs.
Benodigdheden: een oma van 99 jaar, die haar garen niet meer kan gebruiken wegens stramme handen en slechte ogen – en een lege lade in een ladenkast voor papier.

One thought on “Marjolein Pottie

  1. Het contrast van de wreedheid van de kapstok en het warme oma-garen doet glimlachen… Je krijgt het vast nooit opgenaaid, waardoor je nu al een geschenk voor jouw kleinkinderen liggen hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>