De Fiera

In de rubriek Letterlijk duiken we in het verleden. En in onze vakbibliotheek. Omdat wat er vroeger gezegd en geschreven is soms raak, soms hilarisch, soms verbijsterend en soms gewoon nog altijd actueel is.

Over een maand is het alweer de jaarlijkse Kinderboekenbeurs in Bologna, en vandaag kijken we terug naar 1984, toen Norbert Vranckx, toenmalig uitgever bij Altiora Averbode, verslag uitbracht van zijn beursbelevenissen in De Bond. Hij ontwaart trends en doet toekomstvoorspellingen, maar sommige dingen veranderen niet op een luttele 29 jaar…

fiera1

fiera3

fiera5

In: “Dagboek” in De Bond, 27 april 1984.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>